02 / 962 25 33(44)

BG EN

БЕЗПЛАТНИ консултации за тяло

БЕЗПЛАТНИ консултации за тяло

10.04.2019

Лятото наближава, но без паника, все още имате време да оформите тялото за плажа!
Елате на БЕЗПЛАТНА консултация за тяло при специалистите на Дерма Вита! Те ще ви помогнат да изберете най-подходящата за вас процедура! Ще получите като подарък InBody тест за измерване на телесните мазнини.

Голяма част от заболяванията са въз основа на наднорменото тегло. Регулирането на телесните компоненти е от значение за здравето ви. Дерма Вита разполага с машина от ново поколение InBody, която прави цялостна оценка на моментното състояние на параметрите в тялото. Една от най-важните оценки за състоянието на телесните ни компоненти е разчетът на основните съставни части на човешкото тяло. Теглото ни се сумира от съотношението на количество вода, минерални вещества, протеини, мазнини. Въз основа на това бихме могли да преценим кое от тях да регулираме и как.


В клиниката разполагаме с най-висок клас апарати, с които можем да решим всеки проблем. Предлагаме най-иновативната криолиполиза за замразяване на мастните клетки със зебележителни резултати още след първата процедура - Clatuu и Clatuu Alpha за специфични зони! Можем да стегнем отпусната кожа и да намалим мазнините в зоната на тялото с най-добрия апарат за HIFUUltraformer III ! Предлагаме ви елеминиране на целулита с UNISON, единственият апарат който се справя едновременно с всички 5 причинителя на целулита! Всичко това и много други процедури, които ще отговорят на всяка нужда!


А вие готови ли сте за лятото?

Елате на БЕЗПЛАТНА консултация за тяло, в Derma Vita и ще получите ПОДАРЪК InBody тест за измерване на телесните параметри!

За допълнителна информация и записване на час тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

 

Clatuu Alpha виж тук ---->> https://clatuualpha

Clatuu виж тук ---->> https://goo.gl/q7S36t
Ultraformer III виж тук ---->> https://goo.gl/csPE1m
UNISON виж тук ---->> https://goo.gl/S4zw4m