02 / 962 25 33(44)

BG EN

ИНОВАЦИИ, ОПИТ И НОВИ ТЕХНОЛОГИИ НА IMCAS 2019

ИНОВАЦИИ, ОПИТ И НОВИ ТЕХНОЛОГИИ НА IMCAS 2019

07.02.2019

За поредна година д-р Катя Паскова посети световния конрес по дерматология - IMCAS. Събитието се провежда вече над 20 години и събира повече от 11,000 посетители и 500 изложители на медицинска апаратура.

Естетичната дематология е сред най-бързо развиващите се сектори, а конгресът дава възможност на практици да обменят опит и знания помежду си. По време на изложението присъстват водещи световни производители на медицинска технология.

От сферата на клиничната и естетична дерматология и естетичната хирургия, бяха обсъдени нови методи за лечение и терапия, иновативни подходи за естетичните процедури и комбинирани терапии за лице и тяло. По време на лекционните панели, световно известни медици и професори споделиха опит за приложението на кобинирани медицински апаратури и подходи. Лазерните процедури също бяха фокус.

Клиника Derma Vita разполага с набор от медицински апарати представени на конгреса и предстои да изненада своите пациенти с още нещо, тази година! Очаквайте световните новости в Derma Vita !

 

Вижте комбинирате медицинки апаратни програми, на Derma Vita, за контуриране на тялотo!

 

За да получавате актуална информация за иновации и промоции, поседвайте ни на :