02 / 962 25 33(44)

BG EN

КАК ДА ВЛЕЗЕШ ВЪВ ФОРМА?

КАК ДА ВЛЕЗЕШ ВЪВ ФОРМА?

01.02.2019

Поддържането на добра форма не се постига само с диета и тренировки, разбира се те са важни за здравето, тонуса и дори емоционалното ни състояние, но рядко могат да разрешат проблеми като прекомерно натрупване на мазнини - в т.нар. „мастни джобове”, целулит и отпусната кожа. Ако ви се е случвало да тренирате усилено, да се храните правилно и тези усилия да остават напразни, не се отчайвайте – има решение! Неоперативните технологии в естетичната дерматология, могат да подобрят много от тези проблеми, при това без операции, тежки тренировки и строг режим. В Derma Vita разполагаме с най-иновативните апарати, приложени от високовалифициран екип.

 

Елате на БЕЗПЛАТНА консултация, за да подберете най-подходящата процедура!

 

Ето с кои проблеми може да се справите, с наша помощ:

 

паласки

LOVE HANDLES - СБОГОМ ПАЛАСКИ

 

Основната причина за появата на паласки е задържането на мазнини. Мастните клетки се натрупват, когато тялото ви приема повече калории отколкото успявате да изразходите. С течение на времето тези мастни клетки стават забележими, тъй като се натрупват в определени области, като зоната около кръста и бедрата. Има някои фактори, които увеличават вероятността за задържане на мазнини в тазобедрената, долна част на гърба и коремната област. Факторите, които допринасят за създаването на паласки са:

  • хормони, особено твърде много кортизол
  • възраст (натрупването на коремни мазнини е особено често срещано, когато остарявате и по време на менопауза)
  • липса на физическа активност
  • диета с високо съдържание на мазнини, захари и висококалорични храни
  • лишаване от сън
  • недиагностицирани или нелекувани състояния, които забавят метаболизма ви (хипотиреоидизъм)

 

РЕШЕНИЕТО:

Премахването на мазнини в тази зона със спорт и диета, рядко носи резултат. Затова за елиминирането на тези мастни натрупвания е необходимо да съдействате на организма. Един от най-ефективните методи за справяне с наситени мастни натрупвания е медицинската криолиполиза Clatuu. Тази процедура охлажда мастните клетки до температура, която ги унищожава. След което в следващите 3 месеца, унищожените клетки се изхвърлят напълно естествено от организма, а резултатът е видимо намалена обиколка. Комбинацията от криолиполиза с радиочестотна терапия Exilis , запазва кожата в третираната зона стегната и задейства по-бързото изхвърляне на мастни клетки.

 

Програмата за елимиране на паласките включва 1 процедура криолиполиза + 2 радиочестотни терапии - Exilis

На специална ПРОМО цена от 450лв.

 

 корем

SIX PACK ABS - НАМАЛИ КОРЕМНАТА ОБИКОЛКА 

 

Причините за натрупване на мазнини в областта на корема могат да бъдат много – от неправилна диета и заседнал начин на живот, до заболявания като диабет тип 2 и сърдечни заболявания. Премахването на мазнините в тази област има много ползи за вашето здраве, освен за естетичния външен вид. Ако се питате дали коремните мазнини са в повече, като първа стъпка може да измерите обиколката около талията у дома, с обикновен метър. Стойности над 102см за мъжете и 88 см при жените, се считат за абдоминално затлъстяване. Ако имате много излишни мазнини около талията, тогава трябва да предприемете някои стъпки, за да се отървете от тях, дори и да не сте много тежки като цяло.

 

РЕШЕНИЕТО:

За щастие, има доказан медицински метод, който показва добри резултати в борбата с  мазнините в областта на корема, при това без намесата на хирург. Това е криолиполиза с CLATUU. Медицинският апарат замразява мазнините и по този начин унищожава мастните натрупвания, като е изключително ефективен за зони с задържани мастни натрупвания т.нар. „мастни джобове”. Комбинира се с радиочестотна терапия Exilis, която ускорява ефекта и стяга кожата в зоната.

 

Програма за стопяване на корем - включва 1 процедура криолиполиза + 3 радиочестотни терапии - Exilis

На специална ПРОМО цена от 550лв.

 

 

отпуснат корем

BYE, BYE MOMMY TUMMY – отпуснат корем след раждане

 

По време на бременноста в тялото на жената настъпват много промени. Рязко тялото наедрява за кратък период от време, почти изцяло в областта на корема. Тъканта по средата на корема (linea alba) се разтяга и изтънява, за да направи място за растящото бебе. След раждането е необходимо време, за да си възвърнете силата и еластичността на мускулите и тъканите в зоната. Въпреки че голяма част от теглото се губи след бременността, тези бързи промени често водят до появата на увиснала кожа. Това отпускане на кожата в тази зона се нарича „Мommy Tummy” или „майчино коремче”.

 

РЕШЕНИЕТО:

    Единствената по-трудна задача от премахване на излишните мазнини, е премахване или лифтиране на отпусната кожа. Знаем за хирургичната опция, но бихме искали да решим проблема без намесата на скалпел. Хубавото е, че съвременната естетична дерматология може да ни помогне да се справим с отпуснатата кожа. Иновация в приложението на мединската HIFU процедура е новият ULTRAFORMER III. Този апарат се прилага в зоните на тялото, като доставя висоинтензивен фокусиран ултразвук на всички нива на кожата,чак до SMAS слоя, които покрива мускулите. Технологията задейства колагенообразуването и регенеративните процеси в организма, на всички нива, и по този начин стяга и лифтира отпусната кожа в зоната. Повърхността е напълно пощадена, няма разрези, нито белези и може да се върнете към ежедневните си дейности веднага. Още непосредствено след терапията може да забележите ефекта, като идеалните резултати идват 60 до 90 дни след лечението, когато възстановяването на колагена става забележимо. Броят процедури се определя от степента на отпускане в зоната. За да въздействаме бързо процесите на лифтиране на кожата, комбинираме технолигията с радиочестота Exilis. По този начин съкращаваме времето за задействане на коланеообразуването.

 

Програмата за неоперативен лифтинг на корем включва 1 процедура Ultraformer III + ПОДАРЪК 2 радиочестотни терапии Exilis

На специална ПРОМО цена от 900лв.

 

*** За много голямо отпускане в зоната, технологията не е приложима и единственото решение е хирургически лифтинг

 

 стегнато дупе

BUTT LIFT – стегни дупето

 

Стареенето, ограниченото движение, бременността, значителните колебания в теглото и генетичните фактори могат да допринесат за образуване на целулит и лоша еластичност на тъканта, което води до увисване на задните части. Фитнес упражненията са страхотни за поддържане на тонуса и доброто здраве, но при целулит и отпусната кожа, обикновено ни трябва още нещо. Подходящите процедури за седалището подобряват формата и тонуса на подлежащата тъкан, която поддържа кожата и премахва мазнините в областта. За да се постигне по-гладък и по-приятен контур трябва да се справим отпуснатата кожа и излишните мазнини.

 

РЕШЕНИЕТО:

Иновативните естетични процедури няма да направят дупето по-изпъкнало, но ще подобрят неравната повърхност на кожата и нейната отпуснатост. Ще постигнем това с комбинация от технологични медицински апарати, като третираме конкретните проблеми. За справяне с целулита се прилага доказаната процедура Acoustic waves (или акустични вълни). Акустичните вълни разбиват целулитните натрупвания, като освобождават задържаните мазнини, токсини и вода, в резултат се изглажда релефът на кожата. Едновременно с борбата с целулита третираме и отпускането на кожата в зоната. Радиочестотната терапия Exilis, стимулира колагеобразуването чрез контролирано загряване, подобрява кръвообращението и стяга отпусната кожа.

 

Програмата за неоперативен Butt lift включва 8 процедури ACOUSTIC WAVES + 3 радиочестотни терапии Exilis

На специална ПРОМО цена от 650лв.

 

 

без целулит

GET RID OF CELLULITE - НЕ НА ПОРТОКАЛОВАТА КОЖА

 

Целулитът известен още като портокалова кожа поради външния си вид, засяга 80 до 90% от жените. Представлява образуване на мастни бучки и трапчинки в кожата. Целулитът може да засегне както мъжете, така и жените, но е по-чест при жените, поради различното разпределение на мастната, мускулна и съединителна тъкан. Най-често се образува в зоните на бедрата и дупето. Причините за появата на целулит са доста, но естетичната медицина е открила ефективни методи за справяне с проблема.

 

РЕШЕНИЕТО:

BTL UNISON е иновативен метод за премахване на целулит, които е комбинация от радиочестотни и шокови вълни. BTL UNISON ефективно третира целулита, независимо в кой стадий от образуването си е той, като заедно с това, видимо стяга кожата. Радиочестотните вълни загряват подкожния слой и разрушават натрупаните мастни клетки. Веднъж освободени те попадат в потока на кръвта и на лимфата, а оттам биват естествено преработени от организма. Премахването на целулита с Unison е изключително приятна и комфортна процедура, наподобяваща масаж. Процедурата се комбира отлично с лимфен дренаж, които ускорява изхвърлянето на токсини и мастни клетки от организма.

 

Програмата за премахване на целулит включва 6 процедури BTL UNISON + ПОДАРЪК 1 Лимфостим терапия

На специална ПРОМО цена от 600лв.

 

За допълнителна информация и записване на час за БЕЗПЛАТНА консултация за тяло, тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)