02 / 962 25 33(44)

BG EN

Комбинация за красота…под повърхността

Комбинация за красота…под повърхността

31.10.2018

Съвременната естетична процедура е бърза, ефективна, без период на възстановяване. Съобразявайки се с тази тенденция, добрите естетични клиники предлагат комбинативни решения за подмладяване, с които да бъдат постигнати забележителни резултати, бързо и трайно.

Комбинираната терапия от апаратна процедура и поставяне на подходящ филър е най-ефективният метод за подмладяване.  Красотата отвън, започва под повърхността на кожата. Ето защо, да задействаме процесите там е основна цел.

 

Етапи на комбирана терапия:

 

  1. Задействаме процесите на стягане и регенерация на кожата с ULTRAFORMER III
  2. Прилагаме колагеностимулиращ филър за обемно контуриране и лифтинг – RADIESSE®

 

 комбинирана терапия

 

Как действат ULTRAFORMER III и RADIESSE® ?

 

Първата стъпка - апаратът ULTRAFORMER III, ефективно третира повърхностните и дълбоки слоеве на кожата с трислоен ефект на повдигане. Чрез терапията се нагряват и стимулират съществуващите колагенови влакна, което ги кара да се сгъстяват и скъсяват, това  дава резултат на дългосрочно стягане и повдигане. Ултразвукът с висока интензивност в момента е единственото неинвазивно, медицинско устройство, което позволява най-дълбокото проникване на енергия в кожата. Благодарение на високото количество енергия, той се прилага за елиминиране на излишните мазнини в лицето и тялото и едновременно с това стяга кожата в областта. Процедурата е подходяща за лифтинг в долна част на лицето, двойна брадичка, стягане на шията и също така за намаляване на мазнините около ъгъла на устата.

Втората стъпка - RADIESSE®, не просто компенсира загубения обем, а стимулира собствения ни процес на производство на колаген, увеличава плътността на кожата и изгражда еластични влакна чрез механична стимулация, което води до дълготрайно подмладяване. Здравата, млада кожа съдържа колаген, който ѝ придава обем, гъвкавост и здравина. Като част от процеса на стареене, вашият естествен колаген намалява. Идеалният начин да се постигне заличаване на бръчките е чрез запълване на загубения обем. RADIESSE® работи по два различни начина. През първите три месеца действа като пълнител, насищайки кожата и намалявайки появата на фини линии. След това калциевите микросфери на филъра, стимулират производството на колаген и подбряване на тъканите в и около зоната на инжектиране. С течение на времето, тялото абсорбира гела, докато колагенът продължава да расте в третираната зона и замести гела с естествения колаген на пациента.

 

Комбинацията RADIESSE® + ULTRAFORMER III:

 

Прилагайки едновременно ULTRAFORMER III и RADIESSE®, гарантираме дългосрочното, дълбоко регенериране, младежки обем и стегнат контур, като задействаме всички подмладяващи процеси под повърхността на кожата. Резултатът е естествен, продължаващ във времето и не изисква да прекъсвате ежедневните си задачи.

 


 

Зони на прилагане на ULTRAFORMER III и RADIESSE® :

 

Комбинираната терапията е подходяща за мъже и жени със следните признаци на стареене: загуба на обем и елестичност, бръчки, отпуснат контур. Може да се прилага в зоните на лицето (назолабиални гънки, скули,около устата, очите,брадичката, долна част на лицето), както и шия, деколте и възвръщане на обема и изглаждане на ръцете.

*Комбинираната терапия се назначава след преглед от дерматолог, който правилно да оцени състоянието на вашата кожа и възможния резултат.

 

Колко процедури са необходими?

 

За да постигнете желания резултат е необходима една комбинирана терапия от ULTRAFORMER III и RADIESSE®.

 

Безопасно ли е приложението на ULTRAFORMER III и RADIESSE®?

 

И RADIESSE®, и ULTRAFORMER III имат одобрението на Американската асоциация по храните и лекарствата (FDA), която регулира безопасността на всички медицински, козметични и хранителни продукти. Вашата безопасност, също така, се гарантира и от правилната преценка и компетентността на дерматолога в прилагане на апаратната техника и поставяне на филъра.

 

Смятате, че сте имате всички признаци на стареене и искате бързо и трайно да се справите с проблема?

Свържете се със специалистите на Derma Vita и направете БЕЗПЛАТНА консултация за комбинираната терапия -  RADIESSE® + ULTRAFORMER III.

 

Телефон за връзка: 02 / 962 25 33(44) или 0884 94 95 81