02 / 962 25 33(44)

BG EN

М22 - Иновативната платформа за кожа без несъвършества

М22 - Иновативната платформа за кожа без несъвършества

03.01.2016

Нещо е или лесно, или невъзможно, казва Салвадор Дали. Нека не спорим с този особен арт джентълмен, защото на естетичния хоризонт се появи нова лазерна платформа, връщаща времето назад - М22 на Lumenis. Тя притежава 2 накрайника (ResurFX и IPL), които въздействат всеобхватно върху редица кожни проблеми - остаряване, бръчки, белези от акне, розацея, стрии, пигментни петна и др.

ResurFX е иновативният лазер в М22, който действа в дълбочина и предизвиква оздравителен отговор в околната незасегната кожа, което води до синтезиране на нова здрава и по-млада тъкан. Така се възстановява кожният релеф след белези от акне и други атрофични белези, постига се и цялостно подмладяване на лицето. ResurFX е най-ефективната съвременна, безопасна технология за третиране на така често срещаните при жените стрии (след пубертет, бременност или вследствие рязка промяна в теглото). Наличието на допълнително охлаждане прави процедурата не просто ефективна, но и комфортна.

IPL (интензивна пулсираща светлина) и лазерното подмладяване са едни от петте най-популярни процедури, наред с ботокса и филърите. IPL е златният стандарт на фотоподмладяването заради своята ефективност, безопасност и гъвкавост на приложение. С една процедура могат да се третират както пигментни лезии, така и разширени капиляри. Част от лъчите стимулират фибробластите и те произвеждат нов и здрав колаген, на което се дължи подмладяващия ефект.

Само с 3 до 5 процедури в интервал от 5 седмици с платформата М22 на Lumenis можем да решим най-честите и нежелани кожни несъвършенства.

М22 - Иновативната платформа за кожа без несъвършества

Материалът е публикуван в сп. Amika, 11/2015 г.

Повече за лазерната иновация може да научите и в блога на Дерма Вита или на тел: 0884 94 95 81

 

Потребителите, които прочетоха тази статия разгледаха още - микронидлинг и химичен пилинг.