02 / 962 25 33(44)

BG EN

Clatuu Alpha

Clatuu Alpha

18.04.2019

Диетите и спортът рядко дават резултати за някои специфични зони, каквито са коленете, двойната брадичка, гърбът, ръцете и др. Доказано ефективен за справяне с тези проблеми е иновативният Clatuu Alpha. 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА CLATUU ALPHA ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ АПАРАТИ

  • CLATUU Alpha е с първият в света патентован апликатор за 360 ° охлаждане, за по-бързо и по-ефективно намаляване на мазнините. Други криомашини имат само охлаждащи пластини от двете страни на апликатора

 

Clatuu и други криомашини

  • Контролът на температурата и всмукването/вакуума при извършване на процедурата са регулируеми (20% по-силен капацитет на засмукване). Максималната температура на охлаждане е -9 ° C. Това позволява всяка терапия да се персонализира според индивидуалните нужди на пациента и зоната на третиране.
  • Clatuu Alpha разполага с технология „Perfect Fit”, която разпознава различните форми на тялото, и позволява персонализирана терапия с различни апликатори за всяка област, включително двойната брадичка и коленете.
  • Според клинично проучване 89% от клиентите са удовлетворени от резултатите, в сравнение с проучвания за други машини.

Подходящи за терапията са мъже и жени с прекомерно натрупани мазнини, които търсят ефективни неоперативни методи за справяне с проблема.

 

За допълнителна информация и записване на час тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

 

Разберете повече за Clatuu Alpha тук!