02 / 962 25 33(44)

BG EN

Male-friendly clinic

Male-friendly clinic

12.11.2018

Част от съвременния свят е тенденцията мъжете да се грижат за себе си и да изглеждат добре. Защо Derma Vita е “Male-Friendly Clinic”?
Вече над 15 години се грижим за красотата на българката, а последните години, сме горди да споделим, че се грижим и за външния вид на българския мъж. Ние сме “Male-Friendly Clinic”, защото разбираме нуждите и потребностите на мъжете. Защото подхождаме индивидуално и дискретно към техните изисквания. Защото подобряваме външния вид и връщаме сомочувствието, без намесата да си личи.

Нашите пациенти отдавна са преодоляли клишето, че естетичната клиника е женски оазис. Щастливи сме да помагаме за разрешаването на редица проблеми като: ☑️косопад, ☑️двойна брадичка, ☑️дерматологични проблеми, ☑️състарен външен вид, ☑️бирено коремче и ☑️много други. С радост водим статиска за нарастващия брой господа, в нашата чакалня. И смело заявяваме, че българският мъж е добре подържан, добре изглеждащ и уважаващ себе си човек, който не робува на остарелите разбирания, че естетичната медицина е само за жени!

 

Наричаме се “Male-Friendly Clinic”, защото вие ни наричате така!

Благодарим ви за доверието!

 

Всички процедури за мъже в Derma Vita clinic, може да разгледате тук --> https://goo.gl/97YbE9