02 / 962 25 33(44)

BG EN

NEW! ULTRAFORMER III за скулптуриране на тяло

NEW! ULTRAFORMER III за скулптуриране на тяло

09.02.2018

Ultraformer III е последно поколение HIFU за оформяне на тялото и световен лидер в повдигане и стягането на кожата. Апаратът е високоефективна система за подобряване качеството на кожата и контуриране на тялото, без възстановителен период, без инжектиране и скалпел, без странични ефекти, като не променя ежедневието ви по никкаъв начин и е подходяща процуцедура за обедната почивка.

Ако състоянието на кожата ви включва фини линии, бръчки на лицето или упорити мазнини в зоната на корема, паласките, бедрата, ръцете, коленете и мечтаете за изваяна фигура на тялото и стегнат контур на лицето, то вие сте идеалния кандидат за хайфу лифтинг с Ultraformer III.

Ultraformer III си служи с подобрени накрайници за по-бърза и по-безболезнена терапия, които са фокусирани на всички дълбочини на кожата за лифтиране и стягане на лицето, както и за стягане и контуриране на тялото. Пациентът получава индивидуална терапия за лицето и тялото с постоянна доставка на ултразвукова енергия, както и прецизно и точно доставяне на микро и макро фокусиран ултразвук (MMFU).

 

Потребителите, които прочетоха тази статия разгледаха още - радиочестотен лифтинг.