02 / 962 25 33(44)

BG EN

BTL UNISON - целулит и стягане

Представяме ви уникалната комбинация от радиочестота и шокови вълни в революционния апарат UNISON, за извайване на тялото, събрани в един апарат на марката BTL!

С тази комбинация ще разрушите целулита, ще стопите мастните клетки, като по естествен начин ги изхвърлите от организма и ще стегнете отпусната кожата!

 

Как действа ?

Действието на шоковите вълни е добре позната, изпитана терапия, при която се създават вибрации, които разхлабват и разрушават фиброзните стени, разделящи мастните колекции. По този начин се освобождават задържаните в депата мазнини, токсини и вода. Само след няколко процедури неравностите се изглаждат и целутитът значително намалява. Едновременно с това шоковите вълни водят до образуване на нови колагенови влакна в дермата. Образуват се и нови кръвоносни съдове, което подобрява доставката на кислород и се засилва циркулацията и лимфния дренаж.

Радиочестотните вълни, достигат до мастните натрупвания в резултат подкожния мастен слой се загрява като действието е директно върху мастните клетки. Веднъж освободени от фиброзните им капсули те попадат в кръвния и лимфен поток, а оттам отпътуват за преработка в черния дроб. По този начин организмът естествено се освобождава от излишните мазнини. Едновременно с изхвърлянето на мастните клетки, радиочестотата повдига и стяга отпусната кожа. UNISON е единственият апарат, които третира всички 5 причини за образуването на целулит. Подходящ е за всички фази на целулита и всеки тип тяло!

 

 

 

Кои зони могат да се третират?

Подходящи за третиране са ръцете, бедрата, коремът  и задните части.

 

Безопасна ли е процедурата?

Апаратът има одобрението на Федералната агенция по безопасност на храните и  лекарствата в САЩ (FDA), което гарантира неговата безопасност. Процедурата е ефективна, бърза и безболезнена – може да усетите само леко затопляне и пулсиране.

 

Колко процедури са необходими?

За добри резултати се препоръчват 6-8 до 10 процедури. Физическата активност, здравословният начин на живот и добрата хидратация ще спомогнат за отлични резултати.

 

Комбинираното дейтвие на шоковите вълни с радиочестота е всичко от което се нуждаете за извайване на съвършен силует!

 

Цена Изпратете запитване