02 / 962 25 33(44)

BG EN

ANTERA - Анализ на кожата

Antera е нова и изключително революционна камера, която дава възможност да се прави точен анализ на кожата и оценка след провеждане на различни видове терапии.

 

Благодарение на вградената оптична технология, кожата се наблюдава 2- и 3-измерно, прави се мултиспектрален анализ на епидермиса и дермата. Само с едно бързо сканиране е възможно да се визуализира къде има неравности по кожата, колко дълбоки са бръчките и колко фотоувредена е кожата. По този начин, преди да се предприемат процедури, може да се прави предварително регистриране на състоянието на кожата и да се проследява в хода на терапиите. Така съвсем обективно може да се покаже на пациента какви резултати са постигнати, а не да се разчита, както досега на субективната преценка на самия пациент и лекаря. В края на преминатия курс от процедури, благодарение на заложените математически алгоритми в Antera, може да се направи процентно изчисление на степента на подобрение, под формата на графично изображение.

 

 

Благодарение на камерата може да се получи информация и за съвсем незабележими на пръв поглед проблеми.

 

Antera е изключително полезна в ежедневната работа на дерматолога, особено, когато се касае за процедури като попълване на бръчки, химични пилинги и различни видове лазерни терапии.

 

       

      Анализ на бръчки                   Анализ на бръчки

       преди процедура                  след процедура

 

Освен за лице, камерата може да се използва и когато се обработват стрии или различни хирургични белези по тялото. По този начин е възможно да се оцени до каква степен е изгладен релефът на кожата. Antera намира приложение дори и при татуировките, за разграничаване на аматьорска от професионална.

 

Изпратете запитване
Коментари
Добавете коментар: