02 / 962 25 33(44)

BG EN

Exilis за лице

Признаците на стареене – отпуснатата кожа, образуването на бръчки, намалената еластичност, се появяват, когато процесите на обмяната са забавени и доставката на кислород към клетките е намалена. Налице е клетъчно стареене.

В 21 век идеалната анти- ейдж процедура е минимално инвазивна и максимално ефективна. Такава е радиочестотната терапия Exilis, която не спира да ни изненадва с постигнатите резултати.

 

Какво е Exilis?

Exilis е радиочестотна терапия, комбинация от радиочестота и ултразвук.

 

За какво се използва Exilis?

Радиочестотната технология Exilis има официално одобрение от Американската агенция по храни и лекарства (FDA) за третиране на бръчки и отпускане на кожата. Обновяването на кожата с Exilis представлява високотехнологична медицинска процедура, която повлиява процесите на стареене на кожата, чрез стартиране на процес на реорганизация на съществуващите колагенни влакна и стимулиране на дермалните фибробласти към производство на нов колаген.

 

Как работи Exilis?

Чрез тази революционна технология, наречена AMFLI ( Automatic Multi-Frequency and Low Impedance output technology) се постига концентриране на излъчваната от апарата енергия дълбоко в дермата, без да се засягат повърхностните слоеве и практически без болезненост.

Принципа на действие се основава на загряване на молекулите дермалния колаген до степен, при която те се скъсяват и дори частично разрушават. По този начин се стартират процесите на неговото ремоделиране, което води до стягане, повдигане и заглаждане на кожата.

 

Какви са предимставата на терапията с Exilis?

  • Тя е практически неболезнена
  • Позволява незабавно завръщане към нормалния ритъм на живот
  • Намалява фините линии и повърхностните бръчки
  • Стяга и контурира кожата на лицето и тялото (лифтинг-ефект)
  • Подобрява увредената от възрастта и слънцето кожа
  • Стимулира синтезата на нов колаген в дълбоката дерма
  • Практически няма сериозни странични действия

 

Кой може да се подложи на терапия с Exilis?

Практически всеки, който желае да лекува леки до средно изразени повърхностни бръчки, да постигне умерен лифтинг-ефект, стягане и повдигане на кожата по лицето, шията, деколтето и не желае да се откъсва от ежедневието за по-дълго време, може да се подложи на тази терапия. Подходящи за тази терапия са пациенти, които имат отпускане и набръчкване на кожата на лицето и клепачите и са твърде млади или не желаят да се подлагат на пластични операции. Също така има и профилактично въздействие при по-възрастни пациенти, които са се подлагали на пластични операции и желаят да задържат постигнатия ефект.

 

Кога може да се започне терапия с Exilis?

Започнете терапията с Exilis при появата на първите белези на стареене и ще избегнете хирургичния лифтинг на по-късен етап от живота. Радиочестотната технология активно действа върху вече появилите се белези, но и като превантивна грижа. Това нейно качество я слага на челна позиция на подмладяващите процедури.

 

Какво усеща пациента? 

Процедурата е неинвазивна, подходяща за всеки тип кожа и не изисква възстановителен период. Усещането е за леко затопляне. Exilis можете да направите дори в обедната си почивка, защото не отнема много време и е приятна. Подходяща е и за двата пола.

 

Колко процедури са необходими? 

Препоръчва се курс от 4 процедури през 7 до 10 дни. Дори и след края на курса стимулацията, която сме извърщили продължава да работи и ден след ден кожата ви ще добива все по-младежки вид, а фините бръчици ще се изглаждат. За задържане на ефекта препоръчваме 1  поддържаща процедура на всеки 8-10 седмици.

 

Кога се наблюдава ефект?

Непосредствено след процедурата, Вие ще забележите, че кожата е по-стегната и по-малко увиснала, слабо зачервена, с много дискретен оток и по-слабо проявени бръчки. След 10-15 минути зачервяването преминава. След всяка следваща процедура ефекта се забелязва все по-осезателно.

 

Подмладяващият ефект върху кожата се засилва след комбинация на радиочестотния лифтинг с ботулинов токсин, попълнители, мезотерапия, пилинги, микродермабразио.

 

Изпратете запитване
Коментари
Добавете коментар: