02 / 962 25 33(44)

BG EN

ПРОМЕНИ тялото си - цялостно решение за оформяне


Премахването на излишните мазнини често е доста дълга и изтощителна борба. Понякога имате късмет, но ако през повечето време искате да счупите огледалото, ви предлагаме да довършите статията до край.

Ако сте се сблъсквали с проблема на упоритите мастни натрупвания и сте опитали всички нови диети, кремове и тренировки и въпреки това имате задържани мазнини, целулит и отпусната кожа, тук ще намерите решение за тези проблеми.

За да се справим с един проблем най-важно е да той да бъде правилно дефиниран, затова консултацията със специалист е задължителна. При упоритите мастни натрупвания комбинацията от апаратни процедури може да направи чудеса.

Най-честите проблеми с излишни мазнини са:

 

1. Упорити мастни натрупвания.

Решение: Неоперативна липосукция

 

За задържането на упорити мастни натрупвания в т.нар. мастни „джобове”, коиото не се повлияват от хранителен режим и спорт решението е иновативна криолиполиза с CLATUU. Процедурата е позната още като неоперативна липосукция.  Това е неинвазивно лечение е специално създадено за селектиране на прекомерно натрупаните мазнини и намаляване на обиколката чрез охлаждане на клетките. Нашите телесни клетки са чувствителни към ниски температури и биват унищожени след охлаждане до определена температура. Основната цел на това лечение е липолизата, която представлява разпадане на мастната тъкан, без да се увреждат заобикалящите тъкани. Гарантирани са резултатите още след първата процедура, до 3 месеца след терапията. Съчетанието на криолиполиза с CLATUU и механичното въздействие на апарат на принципа на акустични вълни е революционен начин за справяне с най-упоритите задържани мазнини и целулит.

 

2. Отпусната кожа

Решение: Неопреративен HIFU лифтинг на тялото

 

Ако кожата е отпусната, но също така имате излишни мазнини в зоната, най-ефективният нехирургичен метедот е HIFU за тяло с апарата Ultraformer III. Тази терапия е най-добрият метод за справяне с отпуснатата кожа, като едновременно премахва нежеланите подкожни мазнини и контурира тялото. Високоинтензивнят ултразвук достига до най-дълбокия SMAS слой на кожата, тъканта която покрива мускулите, като едновременно с топенето на мазнините, стимулира колагенообразуването в отговор на което кожата се „изглажда” и е видимо по стегната. Резултати се наблюдават след 60 до 90 дни. Като за оптимален резултат се правят 3 процедури годишно. Подходяща за третиране е всяка зона от тялото, която не харесвате и дори зони, за които трудно се намира решение, като – колене, мишници, деколте, вътрешната част на ръцете.

 

3. Целулит

Решение: Комбинация от механична и топлинна технология

 

Враг номер едно на жените е целулитът! Причините за появата му са няколко – неправилна диета, бавен метаболизъм, липса на физическа активност, дехидратация, хормонални проблеми, генетика. Най-иновативното решение е UNISON, апаратът елиминара целулита и петте основни причини за появата му, чрез комбинация от топлинно и механично въздействие. Топлинното действие на радиочестотата задейства колагенообразуването и по този начин заздравява кожата. Така след като се намали количеството на мастните отлагания, се намалява напрежението под кожата което създава „дупчиците“, а заздравената от колагена кожа не се отпуска.Топлинната и ударна вълна, приложени в зоната, увеличават микроциркулацията на кръвта и отстраняват част от статичната лимфна течност. Резултатите са намалени мастни депа, ремоделиране на колагена, възстановяване на еластичността на кожата, подобряване на кръвния и лимфния поток и освобождаване от задържаните мазнини, токсини и вода.

 

Дерма Вита е единствената клиника, която предлага цялостно, комбинативно решение за всички проблеми (упорити мазнини, отпусната кожа, целулит)с най-добрите апарати на пазара.

 

 

Изпратете запитване
Коментари
Добавете коментар: