02 / 962 25 33(44)

BG EN

Acoustic Waves целулит

Около 85-98% от жените, независимо от теглото, расата, възрастта имат целулит. Борбата с него започва след пубертета, наблюдава се едно непрестанно търсене на лек от нежната половина на човеството и от друга страна непрестанно предлагане на различни антицелулитни процедури по медиите.

 

Истината е, че целулитът ви няма да изчезне след намазване с антицелулитен крем. Дори диетата и упражненията не могат да доведат до изчезването му.

 

Как да се отървем от целулита?

Нашият опит и многобройните проучвания говорят, че ефективен начин за премахване на целулита се постига с помощта на акустични вълни. Познати са отдавна на медицината, като през 80-те години се използват за разбиване на камъни в бъбреците. След това започва използването им за облекчаване на ставни болки при жени атлети и се е установило, че работейки в областта на ханша и бедрата, целутитът се премахва, а кожата се стяга.

Немската фирма Asclepion създава професионална система Asclepion Acoustic Wave System, благодарение, на която ние можем неинвазивно да оформяме тялото и да редуцираме целулита.

 

Как се сформира портокаловата кожа?

Мастните клетки в подкожието са групирани в колекции и разделени от фиброзни нишки на съединителна тъкан. С годините съединителната тъкан се уплътнява и губи еластичност. Това се изразява с „придърпване“ на кожата и оформянето на на така неприятните дупчици.

 

Как портокаловата кожа се повлиява от акустичните вълни?

Те са познати още като шокови вълни и създават вибрации, които разхлабват и разрушават фиброзните стени, разделящи мастните колекции. Резултатът е освобождаване на задържаните в депата мазнини, токсини и вода.

Силно се повишава метаболизма на мастната клетка, обемът и намалява, а оттам и вашата обиколка.

 

Безболезнена ли е процедурата?

Процедурата е изключително ефективна и безболезнена. Само след няколко процедури неравностите се изглаждат и целутитът значително намалява. Едновременно с това шоковите вълни водят до образуване на нови колагенови влакна в дермата. Образуват се и нови кръвоносни съдове, което подобрява доставката на кислород, засилва се циркулацията и лимфния дренаж, отокът намалява.

 

Колко процедури са необходими?

Нужни са от 8 до 10 процедури,  два пъти седмично, като продължителността е около 20-30 минути. В деня на третирането приемът на вода трябва да е повишен, преди и след процедурата. Подходящи за третиране са следните области: корем, бедра, дупе, любовни дръжки, ръце. Препоръчваме и започване на подходящ двигателен и хранителен режим, за да бъде резултатът максимален. По една поддържаща процедура през месец-два, ще направи ефектът дълготраен.

 

Благодарение на система Asclepion Acoustic Wave System унищожаваме целулита бързо, лесно и  напълно безболезнено!

Изпратете запитване
Коментари
Добавете коментар: