02 / 962 25 33(44)

BG EN

CLATUU - Криолиполиза (неоперативна липосукция)

Clatuu е най-модерното устройство за оформяне на тялото чрез криолиполиза. Тази неинвазивна терапия включва замразяване на мастните клетки за безопасното им унищожаване, този процес контурира тялото без никакви разрези или скъпи хирургически процедури като липосукция. Clatuu също така оптимизира процедурите за намаляване на мазнините с двойни апликатори за третиране на множество области на тялото при едновременна употреба. Неговата усъвършенствана охладителна енергия се доставя директно до проблемните области без да уврежда тъканите и епидермиса. Замразените мастни клетки се изхвърлят по естетствен начин от организма. Промяната в трeтираната зона е забележима и измерима още след първата процедура, с дълготрайни резултати.

 

Науката зад CLATUU 360 °

CLATUU 360 ° FREEZE използва контролиран процес на охлаждане, който унищожава само мастните клетки, но няма влияние върху останалите. Клетките се охлаждат до точката, в която процесите на естествената "апоптоза" (унищожаване на мастната клетка) на организма се задействат. Резултатът е, че мастните отлагания са драматично намалени по размер, без да се  оказва влияние върху кожата или околната тъкан.

 

Какво представлява криолиполизата?

Това е неинвазивно лечение, специално създадено за селектиране на прекомерно натрупаните мазнини и намаляване на обиколката чрез охлаждане на клетките. Нашите телесни клетки са чувствителни към ниски температури и биват унищожени след охлаждане до определена температура. Основната цел на това лечение е липолизата, която представлява разпадане на мастната тъкан, без да се увреждат заобикалящите тъкани.

 

Болезнена ли е процедурата?

В началото на терапията, ще усетите издърпване на кожата в накрайника (чрез вакуум). През първите 5-10 минути докато се достигне целевата температура охлаждането на зоната се усеща по-осезаемо, след което зоната ще бъде наутрализирана от усещане . Възможно е да изпитвате лек дискомфорт около 10 мин. след терапията.

 

 

Безопасна ли е процедурата?

Clatuu е тестван и одобрен апарат с доказани резултати.

 

Подходяща ли е терапията за мен?

Clatuu е подходяща терапия както за жени така и за мъже. Процедурата е идеална за проблемни зони с мастни натрупвания в областите - бедра, корем, ръце, паласки, гръб, които не могат да бъдат отстранени с хранителен режим и упражнения. Clatuu не е терапия за сваляне на килограми, а за контуриране и оформяне на тялото и елиминаране на упорити мастни натрупвания.

 

 

Колко дълго трае процедурата?

Терапията с Clatuu отнема от 40 до 60 мин. Продължителността на процедурата се определя в зависимост от количеството на мастните натрупвания в третираната област. По време на терапията можете да релаксирате, да четете книга или да използвате електронните си утройства.

 

Какво се случва след терапията?

Възможно е да имате зачервяване в зоната, което ще отшуми до час след терапията.

 

Кога ще видя резултат?

Процедурата с Clatuu действа като охлажда мастните клетки до температура която ги унищожава. Необходим е около месец преди да забележите първите резултати, като загубата на мастни клетки продължава до 3 месеца след терапията.

 

С колко сантиметра ще намаля обиколката?

Това е строго индивидуално. Зависи от вашия начин на живот и дали стриктно спазвате оказанията след терапията. Според клиничните проучвания , една процедура с Сlatuu ще намали обиколката с до 2,5 см. (1 инч) в периода до 3 месеца след терапията.

 

 

Колко време е възстановителният период след процедурата?

Clatuu е неинвазивна, неоперативна процедура и в повечето случай пациентите могат да се върнат към ежедневието си веднага след терапията.

 

Колко често е необходимо да се прави процедурата?

Броят на терапиите зависи от количеството на мастните натрупвания. Процедурата може да се направи в една и съща зона с интервал от 90 дни. За да постигнете максимално добър резултат е добре да съчетаете процедурите с Сlatuu с упражнения и здравословен режим.

 

Резултати

 

 

  

     

 

 

Цена Изпратете запитване
Коментари
Добавете коментар: