02 / 962 25 33(44)

BG EN

Лимфен дренаж

Чувствате краката си тежки и отекли? Какво е решението?

Случвало ли ви се е след работен ден да усещате краката си като надуваема топка, която мъчително се е издувала часове наред? Да ви се иска да захвърлите обувките, защото краката ви са се впили болезнено в тях? Подобни ситуации могат да се забележат и в други области на тялото. Всичко това може да се дължи на лимфния застой и задържане не течности. Кожата се разпъва и като резултат получавате болезнен оток. Често хората не знаят на какво се дължи това и изчакват просто да отмине. А това е грешното решение.

За подобни симптоми се прилага т.нар. Лимфен дренаж.

 

Как действа той?

Лимфният дренаж активира потока на лимфната течност през лимфните пътища в тялото. Тези пътища са отговорни за събиране и изхвърляне на отпадните продукти от тъканите. При нормални обстоятелства приблизително 4 литра лимфна течност преминава през лимфната система всеки ден. Тя от своя страна играе ключова роля в поддържането на нашата имунна система. Използвайки анатомични и физиологични познания за кръвоносната система на човека вече може да се активира имунната му система чрез лимфен дренаж, което е стъпка към доброто здраве.

Благодарение на съвременната модерна технология Лимфастим въздействаме върху лимфната система и получаваме изумителни резултати. Лимфастим работи на принципа на пневнатичната пресотерапия. Малки възглавнички се издуват с въздух последователно, започвайки от ходилата и завършват около кръста. Така лимфната течност лесно и бързо намира своя път. 

 

Кой може да се възползва от Лимфастим?

     - Хората с уморени и оточни крайници след края на работния ден вече имат решение на проблема.

     - Начална фаза на разширени вени.

     - След онкологични хирургични интервенции.

     - При задържане на течности.

     - Повлиява целулит, комбинирано с акустични вълни и/или Exilis.

     - След липосукция.

     - Лимфастим има и детоксикиращо въздействие /задържане на течности от хормонален дисбаланс/.

 

Изпратете запитване
Коментари
Добавете коментар: