02 / 962 25 33(44)

BG EN

Оформяне на мускули с индуктивна терапия emFieldPro


Мечтали ли сте си за атлетично тяло без това да ви коства часове интензивни тренировки? А знаете ли, че има метод, който може да осъществи представите ви за оформяне на мускулите на тялото, стимулирайки намаляването на мазнините? Сдобийте се с мечтаното тяло без излишно натоварване!
Високоенергийната индуктивна терапия с EmFieldPro оформя мускулите ви, докато вие релаксирате!

 

КАКВО ПОСТИГА emFieldPro?

EmFieldPro повишава мускулния тонус, засилва кръвообращението и активира процеса на регенерация. Терапията развива мускулите, стимулирайки намаляването на мазнини.
Резултатът – елегантно оформени мускули за тяло с атлетичен вид!

В комбинация с терапия за намалязане на мазините, каквато е криолиполизата CLATUU, терапията EmFieldPro подобрява и стимулира постигането на желантие резултати.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА И КАК РАБОТИ emFieldPro?

EmFieldPro е иновативен апарат за целево развитие на мускулите, създаден от немската компания Zimmer. Zimmer MedizinSystem e лидер на Европейския пазар в производството на медицинска техника, с над 50-годишен опит в индустрията.
EmFieldPro извършва високоенергийна индуктивна терапия, която създава хиляди мускулни контракции чрез електромагнитни импулси!  

Човешкото тяло е добра проводяща среда и е кондуктивно към магнитни полета. Електромагнитните полета могат да преминават през клетки, тъкани, органи и кости без никаква деформация или загуба, да активират електрохимията на тъканите и да подобрят клетъчната функция. Клетките се нуждаят от енергия, за да функционират правилно и е известно, че стимулирането на електромагнитното поле  увеличава тази енергия и оптимизира дейността на клетката. EmFieldPro генерира магнитно поле, което е около 600 пъти по-силно от нормалната магнитна лента. Вследствие на което се стимулират нервните клетки, мускулите и кръвоносните съдове.

 

КОИ ЧАСТИ ТРЕТИРА emFieldPro?

Корем
Седалищни части
Задни бедра
Предни бедра
Прасци
Ръце

ПРЕДИМСТВА НА ИНДУКТИВНАТА ТЕРАПИЯ С emFieldPro

Високоенергийната индуктивна терапия е метод  от последно поколение с широко проложение – както в естетичната дерматология, така и в други аспекти на медицината. Процедурата е предпочитан метод за повишаване на мускулен тонус и оформяне на тяло, благодарение на редица предимства:

  • Неоперативен метод
  • Безопасно приложение
  • Безболезнена процедура
  • Без възстановителен период
  • Терапия с кратка продължителност 
  • Активира процесите на регенерация в организма
  • Изгражда мускулен тонус
  • Подобрява кръвообращението
  • Пациентът може да се възвърне към ежедневието си веднага след процедурата
  • Дълготрайни резултати

КОГА СЕ НАБЛЮДАВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ?

Постигането на желаните резултати от всеки пациент, зависи от индивидуалното му състояние. Практиката показва, че сесия от 6 до 8 терапии на зона постигат оптимален резултат.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ПРОЦЕДУРАТА?

Третирането на една зона с EmFieldPro е с продължителност около 30 мин.

ЗА КОГО НЕ Е ПОДХОДЯЩА ТЕРАПИЯТА?

Терапията не се прилага при бременност, кърмене и онкологични заболявания.
Преди извършване на терапията наш специалист ще определи дали извършването на процедурата е противопоказно за вас.

 

 

Цена Изпратете запитване
Коментари
Добавете коментар: