02 / 962 25 33(44)

BG EN

VIVACE RF - Радиочестотна микронидлинг терапия

Какво е VIVACE?

VIVACE е най-ново поколение микронидлинг терапия в комбинация с радио честота. Представлява нехирургична терапия за контуриране на лицето, шията и тялото, стимулира производството на колаген и еластин, намалява фините линии и бръчки и стяга кожата.

 

Как действа?

Процедурата е минимално инвазивно лечение, което заличава фините бръчки, премахва белезите от акне, свива порите, стяга и повдига и цялостно подмлядява и подобрява състоянието на кожата. Устройство с фини игли създава малки перфорации в горния слой на кожата, което стимулира тялото да произвежда нов колаген и еластин. Когато се комбинира с радиочестота, тази терапия се превръща в най-новата революция за подобряване качеството на кожата и води до невероятни резултати.  Отличните резултати се дължат и на синията и червена LED светлина, на накрайника, които подобряват двата основни проблема на кожата на лицето. Синята светлина унищожава бактерията, причиняваща възпаление при акне, а червената светлина активира клетките да произвеждат колаген, което подобрява текстурата и тена на кожата.

 

Тестван и сертифициран.

VIVACE има одобрението на Агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA) на САЩ, което гарантира безопасните и качествени резултати.

 

Как се прилага терапията?

Преди процедурата се поставя локална упойка под формата на крем, за максимален комфорт на пациента. По време на процедурата се създават микроскопични канали дълбоко в дермата на кожата. Те остават отворени от четири до шест часа след процедурата, което позволява на кожата да получи всички ползи от терапията. По този начин се стимулира организма да произвежда нов колаген. Предимството на VIVACE е, че използва познатия микронидълинг в съчетание с радиочестота, която загрява третираната зона под епидермиса, за невероятни резултати с минимално време за възстановяване. 

 

Кога се виждат резултати?

Ефекът ще забележите още след първата процедура, като за оптимални резултати се препоръчват 3-4 терапии. Интервалът се определя в зависимост от индивидуалните нужди на вашата кожа.  

 

За кого е предназначена терапията?

С VIVACE може да се третират всички типове и тонове кожа, по всяко време на годината, с абсолютна точност и според индивидуалните нужди.

 

Нужно ли е време за възстановяване след процедурата?

При повечето хора се получава леко зачервяване след терапията, което отшумява в рамките на няколко часа. Не е необходимо да си оставате у дома и да отлагате социални ангажименти.

 

 

Изпратете запитване