02 / 962 25 33(44)

BG EN

Мезотерапия/ Мезолифт лице


Ако се чудите защо французойките изглеждат толкова добре, една от тайните им се крие в процедурата Мезотерапия. Въведена е през 50-те години на миналия век от французин, разбира се, на име Мишел Пистор. Използва се в различни сфери на медицината,  както за лечение на редица проблеми, така и за естетични цели.  Мезотерапията е чудесна за бързо възстановяване и „съживяване” на повяхнала, дехидратирана и отпусната кожа на лицето, шията, деколтето и гърба на дланите.

 

Към момента се предлага във вариантите мезотерапия и мезолифт.

 

При класическата мезотерапия се използва  коктейл от витамини, аминокиселини, екстракти от растения и естествено еликсирът на младостта – хиалуронова киселина. Допълнително са добавени и антиоксиданти, за да преборват стресорите на кожата. Така се образуват по-малко свободни радикали и се предпазва ДНК молекулата на клетките, което на практика  забавя стареенето. Затова мезотерапията може да се ползва както като самостоятелна анти-ейдж грижа, така и в комбинация с други естетични процедури, като радиочестотен лифтинг, IPL фотоподмладяване, химични пилинги, ботулинов токсин, попълнители и др. Мезотерапията е изключително подходяща процедура за летния сезон, когато ултравиолетовите лъчи са силни и заплашват да увредят кожата ни.

За пълен ефект е желателно да се направи курс от 4-6 процедури през период от 7-14 дни. За максимален комфорт на пациентите се ползва анестезиращ крем, който елиминира всякакви усещания.

 

Мезолифтът е другият вариант за ревитализиране, при който се използва продукт, съдържащ само хиалуронова киселина, но в доста по-висок процент спрямо мезотерапията.  Той е чудесен за постигане на дълбока хидратация, повишаване тургора на кожата и цялостното и ревитализиране, заличаване на фини бръчки, както и за леко стягане и повдигане на кожата, особено в долната част на лицето. Мезолифтът е  най-доброто решение и за бръчките по шията и  деколтето, както и  за възстановяване еластичността и свежестта на кожата на гърба на дланите.

 

Пълната програма включва 3 процедури, по 1 месечно. След това може да се правят поддържащи процедури през няколко месеца или да се повтори целият курс след година. нан

 

Освежете и вие кожата си с мезотерапия. Запишете си час още сега на тел. 02/ 962 25 33(44) и 0884 94 95 81

 

Изпратете запитване
Коментари
Добавете коментар: