02 / 962 25 33(44)

BG EN

Попълване на бръчки


  Radiesse

 

Макар че последователността от събитията наблюдавани при стареене е донякъде предсказуема, скоростта при отделните индивиди е различна и може да бъде повлияна както от вътрешни (пол, генетична предразположеност), така и от външни (излагане на слънце, пушене, стрес и др.) фактори. Самостоятелно или по-често съвместно, различните фактори влияят върху състоянието на кожата и разположените под нея тъкани и структури.

 

В процеса на стареене се губи равновесието между кожа, мастна, мускулна тъкан и кости и прогресивно настъпват промени в техния състав, обем, форма и разположение.

 

Radiesse е дермален попълнител на базата на микросфери от калциев хидроксилапатит вложени в специален стерилен гел.  Той е идеален продукт за лицево контуриране, като съдейства изключително много за възстановяване на по-младежкия вид, помага в борбата срещу гравитацията и последващото отпускане на кожата и до голяма степен може да се конкурира с оперативния лифтинг.

 

Radiesse е продукт, подлаган на многобройни клинични изпитвания и е с доказана ефективност и безопасност от световни здравни институции. Той е напълно биосъвместим, тъй като основната му съставка е компонент на костите, зъбите и други тъкани.

 

Това е дермален попълнител, който осъществява своя ефект по впечатляващ начин. Непосредствено  след неговото инжектиране се вижда как настъпва възстановяване на обема, контуриранеи повдигане в различни зони, като максимално се запазва естествения вид. За разлика от много други филъри, Radiesse не спира своето действие дотук. Благодарение на специално патентованите  микросфери в най-пълна степен  се активира процесът  колагеногенеза, като се стимулира собственото ни тяло да произвежда нов колаген и той се разполага в зоните на инжектиране под кожата буквално под формата на „арматура”.  Така успешно ще се противодейства на увисването в долната част на лицето, особено по линията на контура.

 

Radiesse е подходящ още и за:

 

- Възстановяване на загубения обем в средната част на лицето;

- Попълване на назолабиални бръчки;

- Корекция на брадичката;

- Корекция на носа;

- Попълване при хлътнали слепоочия.

 

Radiesse ви гарантира безопасност и ефективност,  дълготрайност и видими резултати веднага.

 

Sculptra

 

С времето кожата ни постепенно губи своята плътност, тонус, свеж и сочен вид. Започва да изтънява, намалява и еластичността и започват да се образуват първите бръчки.  Мастната тъкан в дълбочина на кожата също намалява, което кара кожата да се отпуска още повече и да се задълбочават бръчките. Загубата на обем, особено в средната част на лицето ни прави да изглеждаме уморени, с изострени черти и понякога преждевременно остарели.

 

Sculptra е сравнително нов попълващ продукт за възстановяване на обем, чието действие се състои в това да стимулира образуването на много нов и здрав собствен колаген. Допълнително спомага за възвръщането на лицевия обем, което е в основата на по-младежкия вид. Ефектът е дълготраен, а видът напълно естествен.  Благодарение на Sculptra лицевия контур може да бъде възстановен, както и да се елиминират бръчки и гънки по лицето.

 

По своя състав Sculptra представлява стерилна суспензия от поли-L-млечна киселина, която е напълно биосъвместима (материал, който не представлява опасност за организма) и биоразградима (постепенно се усвоява от организма). Тя се използва в медицината в продължение на много години като разтворими конци за рани и не изисква предварително кожно изследване за алергии. Първоначално Sculptra е разработена за третиране на лицеви белези и дефекти в контура. Поли-L-млечната киселина е под формата на микрочастички, които задействат активно изграждането на здрава и стабилна колагенова мрежа. На това се дължи настъпващото с времето постепенно оемкотяване на чертите и намаляване дълбочината на бръчките.

 

Sculptra (поли-L-млечна киселина) е предназначена за:

 

- Повишаване на обема на отпуснати области, особено за корекция на хлътване на кожата, като кожни вдлъбнатини, белези, гънки, бръчки и стареене на кожата.

- Корекции в голям обем на признаци на загуба на мастна тъкан по лицето (липоатрофия).

  

Важно за пациентите е да знаят, че в зависимост от състоянието на третираната зона, използвания обем Sculptra и инжектирането, ефектът от лечението със Sculptra може да трае до 2 години, но в някои случаи продължителността на ефекта може да е по-кратка или по-дълга. Повечето зони за лечение изискват поне 2 сеанса през минимални интервали от 4 седмици за оптимална корекция. Ииндивидуалният отговор при всеки пациент може да варира в зависимост от някои анатомични особености, възраст, състояние на кожата. 

 

Allergan

 

 

Младежкото  лице има овален контур,високи скули и добре очертана челюст .Извивките от скулите до ръба на носа са гладки, без хлътване.

 

Стареенето води до загуба на обем в меките тъкани на лицето. Кожата също губи своята еластичност . Овалът на лицето се нарушава.

 

Съвременните тенденции в естетичната медицина  са не попълване на отделни бръчки, а цялостния подход към лицето.

Загубата на обем и мускулната хиперактивност са едни от основните причини за стареенето.Затова нашата основна цел е да възстановим обема и да изгладим контура на лицето.

Например  когато третираме зоната в областта на скулите, възстановявайки загубения обем ние лифтираме кожата  и намаляваме изразеността и на назолабиалните гънки.

 

 

Предимството на гамата продукти с VYCROSS  технология на Voluma, Volift, Volbella е че възстановяват не само загубения обем, но и осигуряват  много нежен лифтинг и оформят контура на лицето и устните .

 

Последната иновация от семейството на Алерган е Volift.

 

Volift е най-универсалния филър от семейството  на VYCROSS-технологията- възстановява загубения обем в областта на скулите, долната челюст, брадичката и  има много нежен лифтинг ефект.Използва се за корекция на назолабиални гънки, за повдигане на веждите ,марионетни линии, орални комисури, обем и контур на устните.

 

Продължителността на ефекта е до 15 месеца, доказана с клинични проучвания.

 

Високото удовлетворение на пациентите след терапия с Volift  е доказателаство за неговите качества.Пациентите споделят, че се чувстват по-млади, по-свежи, по-уверени.

 

Volift с лидокаин използва  VYCROSS технология-иновативна технология в производството на хиалуронова киселина.

 

VYCROSS технологията представлява патентован баланс между късо- и дълговерижна хиалуронова киселина, с изключително  ефективно свързване с BDDE. Осигурява висока кохезивност на продукта, за да запазва формата си и да не мигрира. Здравата мрежа от хиалуронова киселина е резистентна  на механизмите на деградация.

 

Специално създадена за по-малко отоци след манипулацията и дълготраен ефект, технологията използва хомогенен гел за естествено излъчване. Благодарение на  тези си качества технологията VYCROSS осигурява:

Продължителност на ефекта от 12  до 18 месеца(в зависимост от продукта).

Гел с гладка консистенция за естествено усещане и излъчване.

Минимален оток след манипулацията,което позволява на пациента бързо да се върне към ежедневните си аганжименти.

Наличието на лидокаин осигурява изключителен комфорт  по време на манипулацията.

 

Филърите с VYCROSS технологията са :

Voluma ,Volift, Volbella- три продукта за цялостно моделиране на лицето.

 

 

Emervel®

 

Emervel® е нова авангардна гама от неперманентни дермални филъри хиалуронова киселина от Galderma. Създаден е с иновативната Технология Оптимален баланс, и осигурява незабавни резултати като изглажда бръчките и линиите по лицето, добавя обем и дефинира контура на устните, редуцира видимите следи от стареенето.

 

Съществуват различни продукта в гамата дермални филъри Emervel, всеки от тях съдържа локален анестетик лидокаин, благодарение на който процедурите са възможно най-комфортни. Всеки продукт в гамата е специално създаден, за да допълни различните слоеве на кожата и да осигури равномерни, естествено изглеждащи резултати. 

 

Дермалните филъри хиалуронова киселина, като Emervel, са най-използваните процедури за коригиране на бръчки, гънки и загуба на обем на лицето, които се асоциират със стареенето на кожата и външните фактори на живот, като излагане на слънце и диети.

 

Антиейдж процедурите с Emervel са съобразени с вашите нужди

Продуктовата гама на Emervel ви предлага индивидуализирани процедури, с дълготраен ефект и естествени резултати.

Дермалните филъри Emervel изглаждат бръчките, заместват изгубения обем на лицето увеличават и оформят устните. Emervel научно доказано подобрява еластичността и структурата на кожата и я подмладява.

Всеки ли може да си направи процедура с Emervel?

Много хора могат да се възползват от процедурите с Emervel. Продуктите могат да бъдат използвани за различни индикации, за да посрещнат вашите индивидуални нужди. Това може да включи: 

 

 

1.  Редуциране на бръчки, линии и гънки 2.  Оформяне и увеличаване на устните  3.  Оформяне контура на лицето и възстановяване на обема на лицето, оформяне на скули и брадичка

 

Изпратете запитване
Коментари
Добавете коментар: