02 / 962 25 33(44)

BG EN

Ultraformer - неоперативен лифтинг

Как да възвърнем блясъка и еластичността на кожата си без хирургичен лифтинг?

Кожата ни неизменно се променя с годините. Постепенно забелязваме как блясъкът и еластичността й намаляват. За всички мъже и жени, които не са готови за хирургичен лифтинг, ние предлагаме изключително вълнуваща и нова технология, която горещо ви препоръчваме!

 

Какво е Ultraformer?

Ultraformer е апарат, действащ на принципа на високоинтензивен фокусиран ултразвук HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound). Притежава 3 накрайника, които действат на различна дълбочина, за да може в рамките на една процедура да се постигне стягане и повдигане (4,5 мм), премахване на излишни мастни натрупвания (3 мм), заглаждане на бръчки и цялостно освежаване и избистряне на кожата (1,5 мм). Това е единствената до момента технология, която има толкова голяма дълбочина на действие. На практика ултразвуковата енергия достига под подкожния слой до слоя съединителна тъкан, която покрива мускулите.

 

Как работи Ultraformer?

Ултразвуковото въздействие причинява селективно загряване, което стимулира тялото ни да произвежда собствен колаген. Близо двучасовата процедура използва собствените регенеративни способности на тялото ни, за да може по един деликатен начин постепенно да се възстанови паметта на кожата и подлежащите тъкани, което е последвано от нови и здрави колагенови влакна на правилните места. Повърхността на кожата е абсолютно пощадена, което фактически означава, че не се налага да си оставате у дома за нито един ден.

 

Кога се наблюдават резултати?

Само след няколко месеца, не само вие ще установите, че има видимо повдигане на лицето, веждите и стягане на брадичката, но и всички около вас. Разбира се, резултатите не са идентични с оперативния лифтинг, но в голяма степен се доближават до него без излишна травма и риск от странични реакции.

 

Колко трае процедурата?

Самата процедура отнема около 1,5 – 2 часа в зависимост от зоните, които се третират.

 

Безопасна ли е процедурата с Ultraformer?

Тази ултразвукова технология има одобрението на Американската акдемия по храни и лекарства (FDA) да противодейства на ефектите на времето и гравитацията върху лицето ни.

 

Болезнена ли е процедурата?

Процедурата е свързана с известен дискомфорт, който ние успяваме максимално да минимизираме чрез упойка под формата на крем. Така единственото, което ще усещате са леки боцвания на отделни места или затопляне. Това се дължи на дълбокото загряване, което ултразвуковите вълни причиняват, за да „извадят” кожата ни от ленивото й състояние. В края на процедурата може да има леко зачервяване, но не сте ограничени в нищо след нея.

 

Колко процедури са необходими?

Само след една процедура регенерацията на кожата е задвижена, като цялостният ефект се изгражда постепенно в хода на следващите няколко месеца. Повечето пациенти споделят, че намират кожата си за по-плътна, стегната и свежа.

Разбира се такива, които са прекалявали със слънцето през годините, пушат, водят не толкова здравословен начин на живот и не са ощастливени с добър ген, е по-вероятно да се нуждаят и от втора процедура. Оттам нататък думата имат онези клетки, на които толкова разчитаме да ни поддържат млади – фибробластите. Разбудени от леката дрямка те започват все по-активно и отговорно да произвеждат един от най-важните белтъци за нас, а именно колагена!

Цена Изпратете запитване
Коментари
Добавете коментар: