02 / 962 25 33(44)

BG EN

ЗА ГЛАДКА КОЖА ПРЕЗ ЛЯТОТО

ЗА ГЛАДКА КОЖА ПРЕЗ ЛЯТОТО
10.06.2020

Диодният лазер в Derma Beauty е апаратура от последно поколение за безопасно, ефективно, дълготрайно и безболезнено отстраняване на нежеланото окосмяване.

Лазерната епилация с диоден лазер изключва множеството рискове за кожата, които крият другите методи за обезкосмяване, а това я прави категоричен фаворит в грижата за кожата.

Лазерната епилация ще ви осигури:

  • безболезнено обезкосмяване
  • дълготрайно гладка и нежна кожа
  • липса на алергични реакции
  • намалена стимулация на растежа на космите
  • премахват се т.нар. „обърнати косми”
  • подобрява се състоянието при проблеми с фоликула, пъпки и т.н

Диодният лазерен апарат в Derma Beauty е подходящ за лазерна епилация дори през лятото и позволява третирането и на по-тъмен тип кожа.

Действието на апарата е насочено към топлинното разрушаване на космения фоликул, което е единственият доказано ефективен начин за дълготрайно премахване на окосмяването. Нашата технология за лазерна епилация включва и модерната система „crystal freeze”, чрез която се охлажда кожата около третираното място. По този начин диодната лазерна епилация безболезнено премахва космите и води до приятното усещане на гладката кожа. При лазерната епилация не се въздейства върху кожата и не се уврежда нейната цялост. Вече не е нужно да усещате дискомфорт и да отлагате във времето премахването на космите.

Преференциални условия до 31-ви август:

Лазерна епилация на зони интим и мишници - 150 лв. 200 лв.