02 / 962 25 33(44)

BG EN

Лазерна епилация на промоционални цени

Лазерна епилация на промоционални цени
23.04.2020

Диодният лазер в Derma Beauty е апаратура от последно поколение за безопасно, ефективно, дълготрайно и безболезнено отстраняване на нежеланото окосмяване.

Лазерната епилация с диоден лазер изключва множеството рискове за кожата, които крият другите методи за обезкосмяване, а това я прави категоричен фаворит в грижата за кожата.

Лазерната епилация ще ви осигури:

  • безболезнено обезкосмяване
  • дълготрайно гладка и нежна кожа
  • липса на алергични реакции
  • намалена стимулация на растежа на космите
  • премахват се т.нар. „обърнати косми”
  • подобрява се състоянието при проблеми с фоликула, пъпки и т.н

Диодният лазерен апарат в Derma Beauty е подходящ за лазерна епилация дори през лятото и позволява третирането и на по-тъмен тип кожа.

Действието на апарата е насочено към топлинното разрушаване на космения фоликул, което е единственият доказано ефективен начин за дълготрайно премахване на окосмяването. Нашата технология за лазерна епилация включва и модерната система „crystal freeze”, чрез която се охлажда кожата около третираното място. По този начин диодната лазерна епилация безболезнено премахва космите и води до приятното усещане на гладката кожа. При лазерната епилация не се въздейства върху кожата и не се уврежда нейната цялост. Вече не е нужно да усещате дискомфорт и да отлагате във времето премахването на космите.

Лазерна епилация на промоционални цени

Получете своята персонална оферта за безболезнена лазерна епилация на тел. 0884 94 95 81. 


Сега можете да се възползвате и от безплатна консултация за лаерзна епилация + тест.


Специалист от екипа ни ще ви прегледа на място, ще определи фототипа на кожата ви, ще тества как кожата ви реагира на лазерния импулс преди да се подложите на процедурата.
За да постигнете желаните от вас резултати бързо, ефективно и с минимално опростена и съкратена терапия.

Промоционалните условия са валидни до края на месец май.