02 / 962 25 33(44)

BG EN

НАМАЛЯВАНЕ НА КОРЕМНА ОБИКОЛКА

НАМАЛЯВАНЕ НА КОРЕМНА ОБИКОЛКА
10.01.2022

Криолиполиза CLATUU, известна още като неоперативна алтернатива на липосукцията, неинвазивно охлажда телесните мазнини, за да се разрушат мастните клетки, вследстве на което се извхърлят по естествен начин от организма. Криолиполизата с CLATUU постига впечатляващи резултати в клиники по цял свят с минимален брой тепрапии. Криолиполизата е неинвазивна терапия за унищожаване на мастните натрупвания по безболезнен и бърз начин, без да уврежда тъканите и емидермиса и без възстановителен период.
До -2.5 см. от обиколката само с една процедура!

Иновативната терапия CMSLIM а най-новата процедура в Derma Beauty. Aвангардната технология е специално проектирана, за да изгаря мазнини и изгражда мускули едновременно. CMSLIM е високоинтензивен мускулен стимулатор, който генерира интензивно електромагнитно поле, предизвикващo неволни мускулни контракции. Контракциите задействат освобождаването на свободни мастни киселини, които разграждат мастните натрупвания и повишават мускулния тонус и сила, подобно на действието на физическа тренировка. 

Exilis е терапия, комбинираща радиочестота и ултразвук. Exilis успява успешно да премахне нежеланите мастни натрупвания и да се справи с отпуснатата кожа вследствие на възрастта, бързо отслабване или след бременност. 

Комбинацията от 3-те процедури е професионален метод, който третира различни аспекти на тялото - манини, мускули, кожа, за да постигне ефективен и дълготраен резултат. 

 

Преференциални условия до 10-ти февруари:

1 неоперативна липосукция CLATUU на корем + 1 радиочестотен лифтинг Exilis на корем + 1 CMSLIM на корем = 460 лв. 555 лв.