02 / 962 25 33(44)

BG EN

НОВОГОДИШНА ДЕТОКС ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО

НОВОГОДИШНА ДЕТОКС ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО
10.01.2022

Често губим нарушаваме добрата си фигура след празничния сезон! Ние от Derma Beauty изготвихме НОВОГОДИШНА ДЕТОКС ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО, за да започнеш новата година в по-добра форма и с добър тонус! 

Уникалната комбинация от радиочестота и шокови вълни в революционния BTL UNISON третира всички 5 причинителя на целулит. Технологията разрушава целулита, стопява мастните клетки, като се изхвърлят по естествен начин от организма и едновременно с това стяга кожата. Процедурата се комбира отлично с лимфен дренаж, който ускорява изхвърлянето на токсини и мастни клетки от организма.

CMSLIM е високоинтензивен мускулен стимулатор, който генерира електромагнитно поле, предизвикващo неволни мускулни контракции. Резултатът е повишаване на мускулния тонус и сила, подобно на действието на физическа тренировка. 
30 минутна процедура със CMSLIM = над 20 000 коремни преси или клекове.

Медицинската технология CMSLIM оформя атлетично тяло, докато релаксирате!

Лимфният дренаж активира потока на лимфната течност през лимфните пътища в тялото. Тези пътища са отговорни за събиране и изхвърляне на отпадните продукти от тъканите. Лимфната система играе ключова роля в поддържането на нашата имунна система.

 

Преференциални условия до 10-ти февруари:

1 x BTL UNISON на 2 зони по избор + 1 x CMSLIM мускулна стимулация на 2 зони по избор + лимфен дренаж = 420 лв. 590 лв.