02 / 962 25 33(44)

BG EN

ПРОГРАМА: "Влез във форма!"

ПРОГРАМА:
10.05.2020

Програмата "Влез във форма!" предлага 3 пакета от терапии, които ще ви помогнат да изваете мечтаните форми на вашето тяло "от глава до пети"!

 

Можете да закупите както всеки пакет поотделно, така и комбинации от пакетите, при които получавате допълнителна отстъпка

При закупуване на 2 бр. пакета - 10% отстъпка от общата им цена
При закупуване на цялата програма /3 бр. пакета/ - 15% отстъпка от общата им цена 

 

Пакет 1: "Лице във форма"

Премахване на двойна брадичка с неоперативна липосукция CLATUU Alpha и две процедури радиочестотен лифтинг Exilis за зона брадичка

Цена на пакета: 600 лв. 820 лв.

 

Пакет 2: "Корем във форма"

Стопяване на мазнините с неоперативна липосукция CLATUU в зоните корем и паласки + по 2 терапии радиочестотен лифтинг Exilis и на двете зони.

Цена на пакета: 600 лв. 1120 лв.

 

Пакет 3: "Бедра и дупе във форма"

Премахване на целулита в зоните задна част бедра и седалище с по 3 процедури за всяка зона BTL UNISON: комбинация от радиочестота и шокови вълни.

Цена на пакета: 600 лв. 1020 лв.

 

ЗА ПРОЦЕДУРИТЕ:

Криолиполиза CLATUU 

Иновативанта процедура - криолиполиза с CLATUU и CLATUU Alpha за специфични зони, дава ефективни решения за контуриране на тялото и едновременно запазване и подобряване качеството на кожата. Криолиполизата, известна още като неоперативна алтернатива на липосукцията, неинвазивно охлажда телесните мазнини, за да се разрушат мастните клетки, вследстве на което се извхърлят по естествен начин от организма. Криолиполизата с CLATUU постига впечатляващи резултати в клиники по цял свят с минимален брой тепрапии.
Криолиполизата е неинвазивна терапия за унищожаване на мастните натрупвания по безболезнен и бърз начин без да уврежда тъканите и емидермиса и без възстановителен период. 

Радиочестотен лифтинг Exilis

Радиочестотният лифтинг Exilis е технология, комбинираща силата на радиочестотата и ултразвука, за да осигури нехирургичен лифтинг ефект на кожата на тялото и лицето. Терапията стяга кожата, подобрявайки нейното качество, а в комбинация с криолиполизита постига отлични резултати при оформяне на тялото и лицето.

BTL UNISON 

Уникалната комбинация от радиочестота и шокови вълни в революционния BTL UNISON третира всички 5 причинителя на целулит. Технологията разрушава целулита, стопява мастните клетки, като се изхвърлят по естествен начин от организма и едновременно с това стяга кожата.