02 / 962 25 33(44)

BG EN

ПРОМО Предложения за апаратни терапии за тяло

ПРОМО Предложения за апаратни терапии за тяло
01.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗА КРАКА БЕЗ ЦЕЛУЛИТ!

Уникалната комбинация от радиочестота и шокови вълни в революционния BTL UNISON третира всички 5 причинителя на целулит. Технологията разрушава целулита, стопява мастните клетки, като се изхвърлят по естествен начин от организма и едновременно с това стяга кожата.

Преференциални условия до 31-ви август:

3 процедури с BTL UNISON на зона цели бедра - 600 лв. 1020 лв.
+ ПОДАРЪК SVR Sun Secure лосион за след слънце

 

ЗА ПРАВИ КРАКА С ОФОРМЕНИ КОЛЕНЕ!

Ultraformer III е последно поколение хайфу лифтинг апарат за оформяне на тялото и световен лидер в повдигане и стягането на кожата. Процедурата е подходяща за третиране на отпуснатата кожа в зоната на коленете. Непосредствено след терапията може да забележите ефекта, като идеалните резултати идват 60 до 90 дни след лечението, когато възстановяването на колагена става забележимо.

Преференциални условия до 31-ви август:

Хайфу лифтинг ULTRAFORMER на колене + ПОДАРЪК радиочестотно стягане на кожата в същата зона - 350 лв. 480 лв.

ЗА ИЗВАЯН КОРЕМ БЕЗ МАЗНИНИ!

Иновативанта процедура - криолиполиза с CLATUU, дава ефективни решения за контуриране на тялото и едновременно запазване и подобряване качеството на кожата. Криолиполизата, известна още като неоперативна алтернатива на липосукцията, неинвазивно охлажда телесните мазнини, за да се разрушат мастните клетки, вследстве на което се извхърлят по естествен начин от организма. Криолиполизата с CLATUU постига впечатляващи резултати в клиники по цял свят с минимален брой тепрапии.
Криолиполизата е неинвазивна терапия за унищожаване на мастните натрупвания по безболезнен и бърз начин без да уврежда тъканите и емидермиса и без възстановителен период.

До -2.5 см. от обиколката само с една процедура!

Преференциални условия до 31-ви август:

Стопяване на мазнините в зоната на корема и паласките с неоперативна липосукция Clatuu + 1 терапия радиочестотен лифтинг Exilis на двете зони -  600 лв. 860 лв.

 

ЗА СЛАБИ И СТЕГНАТИ РЪЦЕ!

Криолиполиза Clatuu Alpha предлага ефективно, неинвазивно и надеждно решение за нехирургична, целенасочена загуба на мазнини. CLATUU Alpha е с първият в света патентован апликатор за 360 ° охлаждане, за по-бързо и по-ефективно намаляване на мазнините. Clatuu Alpha разполага с технология „Perfect Fit”, която разпознава различните форми на тялото, и позволява персонализирана терапия с различни апликатори за всяка област. Терапията постига отлични резултати в третирането на зоната на предмишниците!

Преференциални условия до 31-ви август:

Неоперативна липосукция Clatuu Alpha на предмишници + радиочестотно стягане на същата зона -  600 лв. 730 лв.

 

ЗА ГЛАДКА КОЖА ПРЕЗ ЛЯТОТО!

 

Диодният лазер в Derma Beauty е апаратура от последно поколение за безопасно, ефективно, дълготрайно и безболезнено отстраняване на нежеланото окосмяване.

Лазерната епилация с диоден лазер изключва множеството рискове за кожата, които крият другите методи за обезкосмяване, а това я прави категоричен фаворит в грижата за кожата.

Лазерната епилация ще ви осигури:

  • безболезнено обезкосмяване
  • дълготрайно гладка и нежна кожа
  • липса на алергични реакции
  • намалена стимулация на растежа на космите
  • премахват се т.нар. „обърнати косми”
  • подобрява се състоянието при проблеми с фоликула, пъпки и т.н

Диодният лазерен апарат в Derma Beauty е подходящ за лазерна епилация дори през лятото и позволява третирането и на по-тъмен тип кожа.

Преференциални условия до 31-ви август:

ПАКЕТ ЖЕНИ: Лазерна епилация на зони интим и мишници - 150 лв.  200 лв.

ПАКЕТ МЪЖЕ: Лазерна епилация на зони гърди и корем - 20%