02 / 962 25 33(44)

BG EN

SUMMER BODY: ПЛОСЪК КОРЕМ

SUMMER BODY: ПЛОСЪК КОРЕМ
10.05.2022

Криолиполиза CLATUU, известна още като неоперативна алтернатива на липосукцията, неинвазивно охлажда телесните мазнини, за да се разрушат мастните клетки, вследстве на което се извхърлят по естествен начин от организма. Криолиполизата с CLATUU постига впечатляващи резултати в клиники по цял свят с минимален брой тепрапии. Криолиполизата е неинвазивна терапия за унищожаване на мастните натрупвания по безболезнен и бърз начин, без да уврежда тъканите и емидермиса и без възстановителен период.
До -2.5 см. от обиколката само с една процедура!

Революционната терапия BTL UNISON третира всички 5 причинителя на целулит. Технологията разрушава целулита, стопява мастните клетки, като се изхвърлят по естествен начин от организма и едновременно с това стяга кожата. Процедурата се комбира отлично с лимфен дренаж, който ускорява изхвърлянето на токсини и мастни клетки от организма.

Иновативната терапия CMSLIM а най-новата процедура в Derma Beauty. Aвангардната технология е специално проектирана, за да изгаря мазнини и изгражда мускули едновременно. CMSLIM е високоинтензивен мускулен стимулатор, който генерира интензивно електромагнитно поле, предизвикващo неволни мускулни контракции. Контракциите задействат освобождаването на свободни мастни киселини, които разграждат мастните натрупвания и повишават мускулния тонус и сила, подобно на действието на физическа тренировка. 

Комбинацията от 3-те процедури е ефективен метод за бързо, ефикастно и дългорайно намаляване на коремната обиколка, стягане на кожата и тонизиране на мускулите в зоната. 

 

Преференциални условия до 10-ти юни:

1 процедура замразяване на мазнини CLATUU на корем + 1 процедура антицелулит и стягане BTL UNISON + 1 процедура стягане на мускули CMSLIM на корем = 440 лв. 595 лв.