NEW BODY

криолиполиза на промоция

Криолиполиза CLATUU, известна още като неоперативна алтернатива на липосукцията, неинвазивно охлажда телесните мазнини, за да се разрушат мастните клетки, вследствие на което се изхвърлят по естествен начин от организма.  Криолиполизата е неинвазивна терапия за унищожаване на мастните натрупвания по безболезнен и бърз начин, без да уврежда тъканите и емидермиса и без възстановителен период.
До -2.5 см. от обиколката само с една процедура!

CMSLIM  е авангардната технология, специално проектирана, за да изгаря мазнини и изгражда мускули едновременно. CMSLIM е високоинтензивен мускулен стимулатор, който генерира интензивно електромагнитно поле, предизвикващo неволни мускулни контракции. Контракциите задействат освобождаването на свободни мастни киселини, които разграждат мастните натрупвания и повишават мускулния тонус и сила, подобно на действието на физическа тренировка.

Комбинацията от 2-те процедури е ефективен метод за ефективно заличаване на мастните натрупвания и стягане на мускулатурата в проблемна зона на тялото!

Валидност

Преференциални условия до 10.02.2023

Включени процедури

1 процедура Неоперативна липосукция CLATUU на зона по избор + 3 процедури Контутиране на мускули CMSLIM на зона по избор

Промо цена

490 лв. 675 лв.

Запази час за процедура още сега