СТОПЯВАНЕ НА КОРЕМНА ОБИКОЛКА

процедури за корем на промоционална цена

Криолиполиза CLATUU, известна още като неоперативна алтернатива на липосукцията, неинвазивно охлажда телесните мазнини, за да се разрушат мастните клетки, вследствие на което се изхвърлят по естествен начин от организма.  Криолиполизата е неинвазивна терапия за унищожаване на мастните натрупвания по безболезнен и бърз начин, без да уврежда тъканите и емидермиса и без възстановителен период.
До -2.5 см. от обиколката само с една процедура!

Революционната терапия BTL UNISON третира всички 5 причинителя на целулит. Технологията разрушава целулита, стопява мастните клетки, като се изхвърлят по естествен начин от организма и едновременно с това стяга кожата. 

CMSLIM  е авангардната технология, специално проектирана, за да изгаря мазнини и изгражда мускули едновременно. CMSLIM е високоинтензивен мускулен стимулатор, който генерира интензивно електромагнитно поле, предизвикващo неволни мускулни контракции. Контракциите задействат освобождаването на свободни мастни киселини, които разграждат мастните натрупвания и повишават мускулния тонус и сила, подобно на действието на физическа тренировка.

Комбинацията от 3-те процедури е ефективен метод за бързо, ефикастно и дългорайно намаляване на коремната обиколка, стягане на кожата и тонизиране на мускулите в зоната.

Валидност

Преференциални условия до 10.01.2023

Включени процедури

1 процедура замразяване на мазнини CLATUU  + 1 процедура антицелулит и стягане BTL UNISON + 1 процедура стягане на мускули CMSLIM на зона корем

Промо цена

470 лв.  575 лв.

Запази час за процедура още сега