Дигитална диагностика на кожа и скалп

Иновативна технология в дерматологичния преглед.

80,00 лв. от

Точната диагностика на кожата е първата и ключова стъпка при определянето на правилна терапия спрямо индивидуалното състояние на всеки пациент.  A-one-Tab е високотехнологично решение за дигитална диагностика на кожата и скалпа, което помага на дерматолога да направи диагностика на кожата с точност до най-малкия детайл. 

Подходяща възраст

15+

Продължителност

30 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

, ,

Често задавани въпроси

Какво представлява дигитална диагностика на кожата и скалпа с A-one-Tab?

A-one-Tab е уред, който дава точна научна диагностика и описание на реалното състояние на кожата на пациента. Благодарение на прецизен софтуер, уредът за дигитална диагностика анализира:
Състоянието на кожата: тип кожа, степен на влажност и еластичност; състояние на порите; количество себум; наличие и специфики на бръчки пигментация.
Състоянието на скалпа: тип скалп;  производство на себум ; наличие и процент на косопад; структура на косъма; плътност и дебелина на косата.

Дигиталната диагностика на кожа и коса е напълно безопасен метод, който отнема броени минути и протича по следния начин: Специалните сензори се допират до определена зона, от където се снема информация за състоянието на кожата. Данните се обработват от прецизен софтуер и се разчитат от лекаря.

Дигиталната диагностика дава точна информация за индивидуалните особености на кожата на пациента, като: нивото на влажност и еластичност; бактериите и себума; порите; видът и дълбочината на бръчките; пигментация и кожни образувания. Дерматологът назначава цялостна програма за грижа за кожата и косата спрямо тези показатели и анализа.

Дигиталната диагностика с A-one-Tab се съчетава ефективно с 3D анализ на кожа за проследяване, анализиране и контролиране на ефекта от терапевтичния план.

Какви са предимствата на дигиталната диагностика на кожата и скалпа ?

  • Бърз и безболезнен метод
  • Иновативно технологично решение за диагностика на кожата и скалпа
  • Абсолютно точен и подробен анализ на специфичното състояние на кожата и скалпа в реално време
  • Абсолютно точно разчитане на диагностичния резултат от анализираните снимки и графиката на резултатите

Как мога да запазя час за дигитална диагностика на кожата и скалпа?

Можете да запазите своя час за дерматологичен преглед при дерматолог от екипа на Derma Vita Clinic на тел. 0884 94 95 81 или 02 / 962 25 33(44)

Обажданията се приемат през работното време на клиниката:
Понеделник – Петък: от 9 до 19 ч.
Събота: от 10 до 16 ч.

Изпрати запитване

Съгласие

10 + 14 =