Премахване на татуировки TatooStar Effect R

Ефективен метод за премахване на татуировки и перманентен грим

80,00 лв. от

Премахване на татуировки в Дерма Вита с TatooStar Effect R!

Татуировката, която сте си направили в тинейджърските години, не е подходяща за бизнес средата, в която работите? Името на старата ви любов е оставило дълготраен отпечатък върху тялото? Перманентният грим, който са ви направили, е несиметричен и с неподходящ цвят?
Независимо от причините, поради които искате да премахнете татуировка или перманентен грим, най-важното е, че вече е създадена подходящата за това технология.

В миналото за премахване на татуировки са използвани методи като дермабразио, химични пилинги, инжектиране на различни субстанции, но при тях вероятността от появата на белези е много голяма, защото се засяга околната кожа. Q – switched лазерите са златен стандарт за премахване на татуировки и перманентен грим. Те излъчват много мощни и ултракъси импулси (наносекунда = една милиардна от секундата), които разбиват изкуствения пигмент в кожата на микрочастици, без да се уврежда околната кожа. След което с помощта на лимфната система се елиминират до няколко седмици след процедурата.

Подходяща възраст

16+

Продължителност

от 30 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Сезон

Есен, Зима и Пролет

Допълнителна информация

Зона за третиране

, , , , ,

Решения на проблеми

,

Често задавани въпроси

Какво представлява премахването на татуировки с TatooStar Effect R?

TatooStar Effect R третира черни, тъмносини и тъмнозелени татуировки. За по-светлите тонове са необходими повече процедури.

При процедурата се усеща лек дискомфорт на третираното място, който преминава до час след това. На повърхността на татуировката се образува коричка, която отпада след няколко дни. Предписваме специален крем, който нанасяте 12 дни след процедурата за пълно възстановяване.

Препоръчваме спиране или намаляване на пушенето няколко седмици преди процедурата, защото тютюнопушенето свива капилярите и забавя възстановителния процес, а ефектът не е максимален.

Колко процедури са необходими?

След всяка процедура се постига постепенно изсветляване на пигмента, а при перманентния грим е възможно първоначално потъмняване, което впоследствие избледнява.

Изпрати запитване

Съгласие

4 + 2 =