02 / 962 25 33(44)

BG EN

За клиниката

Дерматологична клиника Дерма Вита залага на световно утвърдени технологии и апаратури. Правило за нас е всяка година да получаваме минимум една нова апаратура. В Дерма Вита може да откриете всичко от сферата на съвременната естетична и клинична дерматология. Разполагаме и с богата гама от козметични процедури, грижещи се за вашия релакс и тонус. 

 

Екипът на клиниката се състой от висококвалифицирани лекари дерматолози, специализирали в множество специфични сектори на дерматологията. Първо правило за екипа ни са прецизността и вниманието към всеки пациент, т.к. индивидуалният подход е ключ към правилното лечение. Дерма Вита разполага с отделни сегментирани кабинети за максимален комфорт на пациентите: кабинет „Радиочестотен лифтинг“, кабинет „Лечение на акне“, кабинет „Лечение на капиляри и венички“, кабинет „Козметична дерматология“, кабинет „Извайване на тяло“, Манипулационна, кабинет „Релакс“.

 

Технологиите в дерматологичната клиника са сред най-добрите в света: При нас е най-добрият HIFU апарат за стягане и контуриране на лице и тяло ULTRAFORMER IIIPlasmAge за неоперативна блефаропластика, най-иновативната криолиполиза за премахване на излишни мазнини - CLATUU, единствено в Дерма Вита ще намерите радиочестотната микроиглена терапия - VIVACE, лазерите - Tattoo Star Effect R; IPL; Excel V /KTP u Nd:YAG;антицелулитни процедури с  Acoustic Waves и Unison; стягане на кожата с Exilis; Диоден лазер за безболезнена лазерна епилация; Лимфастим; Erbium лазер и фракциониран Erbium лазер; LED терапия при акне; LED леглоUV кабина за лечение на дерматологични проблеми.

Клиника Дерма Вита“ се намира на 5 мин. от центъра на София. Локацията й е на достъпно, тихо и спокойно място. Сградата е с големина от 1000кв.м., разполага с всички удобства и съвременен урбанистичен архитектурен подход. Няма нужда да мислите за паркиране, т.к. на ваше разположение е личният ни паркинг. До клиниката се стига по бул.„Черни връх“, в една от преките преди „Околовръстен път".