02 / 962 25 33(44)

BG EN

Клиника Derma Vita

Клиника Derma Vita

 

Красотата е повече от външен вид! Тя е вътрешно състояние, потребност и начин, по който възприемаме себе си. Нашата мисия е да подобрим качеството на живот на своите пациенти, да дадем повече от естетична грижа – да ви дадем самочувствие!

 

Д-р Катя Паскова казва, че „Естетичните корекции се подчиняват на правилните пропорции с математическа  точност”. Философията ѝ на специалист е, че красотата не е шаблон, а естетичната дерматология дава уникалната възможност да бъдем най-добрата версия на себе си – уверени, красиви и свежи. Намесата на естетичния дерматолог е повече от външна корекция, тя е психологически процес за справяне с проблем по-голям от бръчките.

В този ред на мисли от 2001г. насам, клиника Derma Vita се стреми да даде на своите пациенти най-добрата грижа.

 

Нека ви разкажем нашата история

Derma Vita e създадена от д-р Катя Паскова, която е главен лекар, управител, специалист в естетичната дерматология и най-важното – приятел.

Вниманието към детайла, перфекционизмът и непрестанният стремеж към най-доброто извежда клиниката на челни позиции в България. В ретроспекция, за първи път  д-р Паскова въвежда фотоподмладяването с QUANTUM, LUMENIS, преди повече от 16 години. Тази технологя все още e актуална и се обновява всяка година. Преди повече 4 години, медицинският HIFU апарат за наоперативен лифтинг става част от арсенала на Derma Vita. Това поставя клиниката сред 10те най-известни клиники в света през 2017 г. и Derma Vita става първата работеща с HIFU технология за страната ни. Инвестицията в най-иновативните машини от световните естетични форуми, носи повече от добър имидж, тя гарантира отличните и безопасни резултати на пациентите.

 

 Д-р Паскова не спира свотето усъвършенстване и ежегодно посещава световните форуми и обучения по естетична дерматология. Член е на Българското дерматологично дружество, Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD), член е и на управителния съвет на Българската Асоциация на Естетичните Дерматолози (BAAD). Д-р Паскова е официален обучаващ лекар на Allergan, за България. 

 

Екипът, на който разчита в Derma Vita, е съставен от лекари-дерматолози, рехабилитатори и медицински сестри с много опит. Всички те споделят ценностите и мисията на Derma Vita – да се грижат за доброто здраве, самочувствие и уникалната красота на всеки пациент.