Клиентите за нас

Елена Петрова



Добрата визия е увереност, баланс, адекватна и висококачествена грижа, екип на който се доверяваш и лично отношение, за да се чувствам добре в кожата си! Всичко това получавам в Дерма Вита!

Бойка Велкова



Любимата ми процедура е Radiesse /лицево контуриране с филъри. Правя също и Мезолифт лице. Най-много се доверявам на д-р Паскова, защото е прекрасна! Спокойна, точна, разговаряща, търпелива. Работи много добре, балансирано с голямо внимание към пациента. Излизаш от кликата спокоен и със самочувствие от леките корекции. Няма дълбоки промени, които да те травмират или да променят излъчването ти. Това е изключителен талант! Благодаря и!

Още отзиви на клиенти

Р. К.

Спрямо моите нужди на кожата проведох две процедури безоперативен лифтинг с Ултраформър. След необходимия период за видим резултат наистина почувствах осезаем ефект! Чувствам кожата на лицето си много по-добре – стегната е, брадичката изчезна, както и бръчките. Всичко, което прочетох в описанието за Ултраформър напълно се изпълни. Хора, които не ме бяха виждали от известно време веднага забелязаха промяната.

Венета Георгиева

На 46 години съм, направих една процедура с Ултраформър. Резултатът наистина беше поразителен, след 3 месеца видимо лицето ми беше променено – повдигна се целият контур, излишните мазнини изчезнаха, а бръчиците бяха в миналото. Дискомфортът от процедурата траеше само няколко дни. Препоръчвам Ултраформър на всички дами, които имат нужда от промяна!

Боряна Христова

От пет години използвам услугите на клиника Дерма вита. Изключителни професионалисти с личен подход и много добри резултати за мен, но съм особено впечатлена от действието на апарата ULTRAFORMER. Използвала съм го за зони чело, около очите, заличаване на фините бръчки около устата, както и за повдигане и стягане на долната част на лицето, врат и деколте. Препоръчвам!

Деница Бенедишева

От повече от пет години посещавам Derma Vita.Изключително съм доволна от цялостното обслужване – компетентен екип,съобразени с мен процедури.Препоръчвам Derma Vita на всички,който искат да изглеждат и да се чувстват прекрасно по един естествен и балансиран начин!

Таня Караянева

Изцяло съм се доверила на екипа на Derma Vita. Д-р Катя Паскова е страхотен професионалист. Качеството на продуктите е на много високо ново. Почти всички процедури съм пробвала. Продължавайте да бъдете номер 1. Само суперлативи – перфектни!!! Незаменими сте!!!

Красимира Цанева

Доволна съм много от посещенията си в Дерма Вита. Персоналът е много любезен и квалифициран.

Даниела Кирилова Василева

Супер съм доволна от цялостното обслужване.

Виолина Милчева Милушева

Благодаря за професионализма и невероятната грижа и внимание! С Дерма Вита не се страхувам да остарявам!

Маргарита Видралска

Само суперлативи – перфектни!!!

Мариела Трендафилова

Д-р Паскова е спечелила напълно моето доверие. Винаги преценката й е била много балансирана и точна.

Нели Иванова Петрова

Д-р Паскова е прекрасен професионалист и човек. 

Милка Павлова

Професионално отношение към клиента, към неговата индивидуалност и конкретни нужди. Чудесен екип, който създава чувство за доверие и сигурност при изпълнение на процедурите.

Валентина Жечева

Допада ми подхода към пациента, като не се предлагат процедури и услуги на „всяка цена”, а се оценяват реалните дадености за всеки тип кожа.

Димитрина Костова

Очарована съм от отзивчивостта и професионализма на екипа. Желая Още успехи.

Десислава Георгиева Кечева

Изключително любезно и внимателно отношение към всеки един пациент! Обръщат индивидуално внимание на случая и съдействат в разрешаване на проблема. 

Евелина Борисова

Прекрасен екип и отлична работа.

Юлия Емилова Чаркаджиева

Много съм доволна от постигнатите резултати и компетентното отношение към пациентите. 

Йовка Кьосева

С усмивки и професионализъм екипът на Д-р Паскова ни кара да изглеждаме и да се чувстваме прекрасно. Благодаря!

Мария Ангелиева

Изключително съм доволна както от извършените процедури, така и от професионалното и любезно отношение на персонала! 

Мила

Изключителни професионалисти, любезни и отзивчиви. Винаги се чувствам комфортно и уютно в клиниката.

Виктория Кирезиева

Перфектно и професионално обслужване. Внимание, коректност и грижа за клиента.

Ирена Георгиева Благова

Много съм доволна от всички процедури. 

Жорка Недева

Много съм доволна от обслужването в Дерма Вита. Винаги получавам компетентно лечение, екипа е усмихнат и вежлив. С уважение идвам всеки път при вас.

Анелия Стоянова

Страхотен екип! Благодаря за любезното отношение и доброта. 

Боряна Христова

Висок професионализъм и качествено обслужване. Отлични резултати. 

Иванова

Професионализъм, атмосфера и високи резултати, лично отношение и персонална грижа.

Зейнеп Муса Капанък

Отлични впечатления! Мил персонал. Благодаря ви!!! 

Красимира Емануилова

Ползвала съм няколко вида процедури тук и съм впечатлена от отношението на целия персонал. Тук се чувстам специален, важен и обгрижен!

Боряна Борисова

Пациент съм много отдавна и винаги съм се учудвала на професионализма и сръчността на екипа на Дерма Вита. Не без значение за мен е това, че в клиниката винаги оборудването е на най- високо ниво.

Надя Каменова Иванова

Прекрасно обслужване, винаги усмихнати и любезни. Приятна обстановка. Доволна съм от постигнатите резултати, благодарение на докторите в клиниката.

Пенка Богойска

Благодаря за вниманието и мило отношение! 

Дария Золотарьова

Посещавам клиниката от пет години. Мога да кажа, че съм доволна и удовлетворена от работата на Д-р Паскова. Препоръчвам й всички новости, които излизат в тази индустрия, да можем да се запознаваме и възползваме в клиника „ Дерма Вита”.

Веси Порожанова

Професионализъм, креативност, нови технологий, стриктност, добро обслужване, внимание и най- вече приятелско отношение!

Благодаря! Весели празници.

Хари Казаков

В клиниката се работи на високо ниво с нужното внимание към пациентите.