Екип

Екипът на Дерма Вита, съставен от лекари-дерматолози, рехабилитатори и медицински сестри, високо цени и цели здравето, самочувствието и индивидуалността на всекиго!

“Планираните, правилни и висококачествени решения спестяват излишни време, средства и щети по кожата!” e водещата философия на екипа на Derma Vita Clinic | Derma Beauty by Dr. Paskova

Д-р Катя Паскова

Дерматолог | Главен лекар и управител на Derma Vita

Д-р Катя Паскова е дерматолог с над 25-годишен опит. Тя е сред първите лекари, които поставят началото на естетичната дерматология в България. Завършва медицина през 1989 г. във Висш медицински институт „Иван П. Павлов“, гр. Пловдив, след което стартира своя професионален път. През 2001 г. създава клиника Derma Vita, която развива и до днес.

Членува в Българското дерматологично дружество, Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD).

Д-р Паскова е член на управителния съвет на Българската Асоциация на Естетичните Дерматолози (BAAD) и е официален обучаващ лекар на компанията Allergan за България.

Притежава над 100 дипломи и сертификати от престижни международни конгреси и конференции по естетична медицина.

Д-р Вирджиния Мутафчиева

Дерматолог

Завършва медицина в Медицински университет – гр. Варна през 2018 г. От 2018 до 2023 г. специализира „дерматология и венерология“ в УМБАЛ Александровска, гр. София. Преминала е през редица квалификационни курсове в сферата на клиничната и естетична дерматология. Притежава умения и богат опит в работата с професионална медицинска апаратура и инжекционни процедури за лице и тяло. Ежегодно посещава международни конгреси, активно участва в множество форуми, за да надгражда и усъвършенства своите знания. Член е на Български лекарски съюз (БЛС); Българско дерматологично дружество (БДД); Европейската академия по дерматология и венерология (EADV)

Вера Георгиева

Рехабилитатор

Завършва „Рехабилитация“ в Медицински колеж „Й. Филаретова“ към Медицински университет, гр. София. Притежава богат опит в работата с подмладяващи, отслабващи и антицелулитни процедури. В клиника Дерма Вита работи с най-съвременните апарати на BTL – Acoustic waves, радиочестотен лифтинг Exilis, както и с техниката на Asclepion.

Методи Бербатов

Рехабилитатор

Таня Харитонова

Козметик

Притежава диплома за Мастър клас ниво за професионален козметик. Участвала е в десетки обучения в сферата на професионалната козметична грижа. Таня е специалист с над 8-годишна практика като медицински козметик. Притежава и богат опит в апаратните процедури за оформяне на тяло.

Натали Иванова

PR Мениджър

Възпитаник е на Национална финансово-стопанска гимназия и завършва ВУЗФ с бакалавърска степен по специалност Финансов мениджмънт и маркетинг. Преминала е различни курсове в сферата на дигиталния маркетинг. Притежава над 6-годишен опит в сферата на публичните комуникации и връзки в обществеността, като е работила с водещи световни компании.