За Дерма Вита

20 години грижа за здравето и красотата

Създадохме ИСТОРИЯ

Клиника Derma Vita е създадена през 2001 г. от д-р Катя Паскова – основател, управител, главен лекар и вдъхновител на Derma Vita.

Повече от 20 години Derma Vita заема челна позиция сред водещите клиники в страната, обособявайки се като най-голямата частна клиника по дерматология и естетична медицина у нас.
Д-р Паскова е първият специалист, който въвежда фотоподмладяването с QUANTUM, LUMENIS у нас преди повече от 18 години. Системата се утвърди като „златен стандарт“ във фотоподмладяването в световен мащаб и печели доверието на най-престижните клиники от различни точки на света.

Derma Vita е първата клиника в България, работеща с HIFU технология. Медицинският HIFU апарат за неоперативен лифтинг – ULTRAFORMER, е част от технологичния арсенал на Derma Vita повече от 8 години. Това поставя Derma Vita сред 10-те най-известни клиники в света през 2017 г.

Следваме СТАНДАРТИ в грижата за пациента

От 2001 г. до днес Дерма Вита дава достъп до здравни и естетични услуги, отговарящи на най-високи международни стандарти.

В клиниката на д-р Паскова първокласното ниво на обслужване с непрестанен стремеж към перфекционизъм не е просто дълг, а мисия! Експертната грижа и цялостната персонализация на подхода към всеки отделен пациент са еталон за нашата работа.

Развиваме нова ера в естетичната медицина със СИЛАТА НА ТЕХНОЛОГИИТЕ

DERMA VITA разполага с лазерен център – DERMA BEAUTY, който предоставя неповторима селекция от най-иновативни технологични решения на световно ниво. Ежегодната инвестиция в най-иновативните машини от световните водещите производители на медицинска техника носи повече от добър имидж – тя гарантира отличните и безопасни резултати на пациентите.

Технологиите в съвремието ни създават нова ера в естетичната медицина. Ера, в която апаратури от последно поколение, поставени в ръцете на квалифицирани и опитни специалисти, постигат впечатляващи резултати, които до преди бяха възможни само с оперативна намеса.

КРАСОТАТА през една различна призма

Красотата е повече от външен вид! Тя е вътрешно състояние, потребност, себевъзприятие. Красотата на всеки човек е отличителна, характерна, различна и това е най-голямата магия на природата ни.

Грижата за външния вид е грижа за себеусещането, за начина, по който заявяваме себе си пред света. Нашата мисия е да подобрим качеството на живот на пациентите си, защото естетичната грижа дава повече от красива кожа и хармонични пропорции – тя дава самочувствие!

КЛИНИКАТА като дом

От 2001 г. до днес Derma Vita е повече от дерматологична клиника, Derma Vita е дом на здравето и красотата. Място, в което грижата за кожата не е просто процедура, а ритуал! Клиника, в която специалистите не са просто екип, а семейство!

Вярваме, че дерматологичните и естетични терапии в съвремието ни трябва да бъдат изключително изживяване. Защото грижата за красотата е грижа както за външния ни вид, така и за вътрешния ни свят!

ЛОКАЦИЯ

Derma Vita се намира на броени минути от центъра на София – достъпна и същевременно спокойна локация. Базата на клиниката се разпростира на площ от 1000 кв. м, позиционирани сред величието на полите на Витоша.

Derma Vita се ползва с предимствата на съвременен урбанистичен архитектурен подход. Клиниката разполага с отделни сегментирани кабинети, просторни общи помещения и частен паркинг, изцяло на разположение на пациентите ѝ.

Знаем, че думите ни поставят високи очаквания от пациентите ни. Готови сме да ги надхвърлим!