Д-р Катя Паскова Управител на Derma Vita и дерматолог, гр. София

Д-р Катя Паскова – създател, управител, главен лекар и вдъхновител на Derma Vita, е водещ дерматолог в София с над 25-годишен опит. Д-р Паскова е сред първите лекари, които поставят началото на естетичната дерматология в България.

„Естетичната грижа дава уникалната възможност да бъдем най-добрата версия на себе си.“, споделя д-р Катя Паскова. Философията ѝ като специалист е, че няма шаблон за красив облик, а естетичните корекции се подчиняват на правилните пропорции с математическа точност, изчислени спрямо индивидуалните анатомични особености на всеки пациент! Тази концепция ръководи работата на целия екип на Derma Vita Clinic | Derma Beauty by Dr. Paskova.

„Постигането на максимален резултат с минимални ресурси“ е ръководната мисъл на работата на д-р Паскова.

Д-р Катя Паскова завършва медицина през 1989 г. във Висш медицински институт „Иван П. Павлов“, гр. Пловдив, където през 1995 г. придобива специалност по дерматология и венерология.

Д-р Паскова не спира своето усъвършенстване до ден днешен. Тя разширява ежегодно уменията си, като разполага с над 100 дипломи и сертификати от най-престижните международни конгреси и конференции по естетична медицина като IMCAS, 5CC и много други.

​Д-р Паскова е уважаван дерматолог в София, член на управителния съвет на Българската Асоциация на Естетичните Дерматолози (BAAD). Също така членува и в Българското дерматологично дружество, Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD).

Д-р Паскова е официален обучаващ лекар на компанията Allergan за България. В качеството си на трейнер повече от 8 години, д-р Паскова е обучила над 100 български лекари за работа с различни способи на естетичната медицина.

Виждането на един дерматолог за Красотата

„Красотата няма образец, но има лице! Тя изглежда точно като теб!“, не са просто думи на д-р Паскова, а нейното послание към всички вас.

Защото единственото, по което си приличат пациентите ѝ, са широките усмивки и високо вдигнатата глава!

дерматолог София