Лазерна епилация

Безболезнено и трайно обезкосмяване на лице и тяло!

30,00 лв. от

Време е да сложим край на досадните косми по тялото и лицето и на грижата, която те изискват. Лазерната епилация решава ефективно проблемите с окосмяването и подобрява цялостно външния вид на вашата кожа. А сега обезкосмяването може да бъде и безболезнено! Модерният диоден апарат за лазерна епилация осигурява първокласна грижа за всички типове кожа и се справя с всички косъмчета. Съвременната технология в комбинация с професионализма на екипа ни ще ви спести време, усилия и тревоги. Да изглеждате добре никога не е било по-приятно и по-лесно. Лазерната епилация щади вас и вашата кожа, за да можете да се радвате наистина на гладка кожа.

лазерна епилация

Подходяща възраст

15+

Продължителност

от 15 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Често задавани въпроси

Какви са предимствата на лазерната епилация?

Кола-маска, самобръсначка, кремове и епилатори – пробвали сте всичко това, нали? И след всяка от тези процедури скоро отново се сблъсквате с нежеланото окосмяване. Ако е така, лазерната епилация е решението за вас, защото тя превъзхожда значително стандартните методи. В сравнение с кола-маската, лазерната епилация е свързана с по-малко дискомфорт, а нежеланите странични ефекти са значително по-малко, отколкото при обезкосмяването със самобръсначка. Освен това лазерната епилация крие много по-малко рискове за кожата от другите методи за обезкосмяване, а това я прави категоричен фаворит в грижата за кожата.

 

Лазерната епилация ще ви осигури:

 • безболезнено обезкосмяване
 • дълготрайно гладка и нежна кожа
 • липса на алергични реакции
 • намалена стимулация на растежа на космите
 • премахват се т.нар. „обърнати косми”
 • подобрява се състоянието при проблеми с фоликула, пъпки и т.н

Какво представлява епилацията с диоден лазер?

Диодният лазерен апарат в Derma Beauty e иновативна технология за обезкосмяване на всяка зона на тялото. Той е подходящ за лазерна епилация дори през лятото – сезонът, в който най-много се нуждаем от перфектно гладка кожа. Действието на апарата е насочено към топлинното разрушаване на космения фоликул, което е единственият доказано ефективен начин за дълготрайно премахване на окосмяването. Нашата технология за лазерна епилация включва и модерната система „crystal freeze”, чрез която се охлажда кожата около третираното място. По този начин диодната лазерна епилация безболезнено премахва космите и води до приятното усещане на гладката кожата. При лазерната епилация не се въздейства върху кожата и не се уврежда нейната цялост. Вече не е нужно да усещате дискомфорт и да отлагате във времето премахването на космите.

Лазерната епилация е известна с минималното количество странични ефекти дори при честото й използване. Тя не крие опасности за здравето, защото не влияе върху дълбоките слоеве на кожата. Лазерната епилация е насочена само върху космените фоликули и позволява селектвното им разрушаване, без да уврежда епидермиса около тях. Когато процедурата – лазерна епилация се извършва от специалист с дългогодишен професионален опит, елиминарате рисковете за здравето. Лазерната епилация не води до т.нар. врастване на косъма, което е предпоставка за възникване на дерматологични проблеми. Екипът ни има дългогодишен опит с лазерна техника, което гарантира отлични, безопасни резултати.

За кого е подходяща лазерната епилация с диоден лазер?

Скалата на Фицпатрик е метод за определяне на типовете кожа. Според нея съществуват 6 фототипа кожа, всеки от които изисква специфична грижа. Ефектът от лазерната епилация зависи главно именно от типа на кожата. Фототиповете са от 1 до 6, т.е. от най-светла до най-тъмна. Най-светлата кожа се повлиява най-добре от лазерната епилация. За най-тъмните типове кожа традиционно не се препоръчва лазерна епилация, тъй като ефектът ѝ е по-слаб и рискът от изгаряне е по-голям.

Лазерна епилация в Derma Beauty позволява третирането и на по-тъмни типове кожа. Съвременната технология с охлаждаща система премахва ефективно окосмяването дори при хората с по-тъмен тен. Светлината се трансформира в топлина и разрушава космения фоликул, запазвайки кожата около него, като по този начин лазерната епилация може да се прилага почти при всеки. Без болка, без нежелани странични ефекти.

Кои са противопоказанията за лазерна епилация с диоден лазер?

Лазерната епилация е иновативен и безболезнен начин за премахване на окосмяването на всички части на тялото и зони на лицето. Тя обаче не може да се приложи при определени състояния на кожата, които биха се влошили, ако има външна намеса. Такива състояния са:

 • кожни екземи
 • дерматит
 • хепатит

Лазерната епилация също така е неподходяща при:

 • бременност и кърмене
 • зони с татуировки
 • зони с бенки
 • кожа с пресен тен, до 2 седмици

Процедурата лазерна епилация осигурява дълготраен, видим резултат още при първия курс. Тя спестява време и усилия по поддържането на гладка и нежна кожа. Преди да се подложите на лазерна епилация обаче е добре между 4 и 6 дни да не премахвате окосмяването чрез кола-маска, както и да не се излагате продължително на слънце

Изпрати запитване

Съгласие

12 + 1 =