BYE, BYE MOMMY TUMMY

По време на бременноста в тялото на жената настъпват много промени. Рязко тялото наедрява за кратък период от време, почти изцяло в областта на корема. Тъканта по средата на корема (linea alba) се разтяга и изтънява, за да направи място за растящото бебе. След раждането е необходимо време, за да си възвърнете силата и еластичността на мускулите и тъканите в зоната. Въпреки че голяма част от теглото се губи след бременността, тези бързи промени често водят до появата на увиснала кожа. Това отпускане на кожата в тази зона се нарича „Мommy Tummy” или „майчино коремче”.

Решението:

Единствената по-трудна задача от премахване на изличните мазнини, е премахване или лифтиране на отпусната кожа. Знаем за хирургичната опция, но бихме искали да решим проблема без намесата на скалпел. Хубавото е, че съвременната естетична дерматология може да ни помогне да се справим с отпуснатата кожа. Иновация в приложението на мединската HIFU процедура е новият ULTRAFORMER III. Този апарат се прилага в зоните на тялото, като доставя висоинтензивен фокусиран ултразвук на всички нива на кожата,чак до SMAS слоя, които покрива мускулите. За да въздействаме бързо процесите на лифтиране на кожата, комбинираме технолигията с радиочестота Exilis. По този начин съкращаваме времето за задействане на коланеообразуването.

Включени процедури

Програмата за неоперативен лифтинг на корем включва 1 процедура Ultraformer III + ПОДАРЪК 2 радиочестотни терапии Exilis

Промо цена

900 лв.

Запази час за процедура още сега