Антицелулит и стягане BTL UNISON

Единственият уред, който третира едновременно 5-те причинители на целулит!

150,00 лв. от

Представяме ви уникалната комбинация от радиочестота и шокови вълни в революционния BTL UNISON.

BTL UNISON разрушава целулита, стопява мастните клетки, като по естествен начин ги изхвърляте от организма, и стяга отпусната кожата!

 

Подходяща възраст

18+

Продължителност

от 20 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

, , , ,

Решения на проблеми

, ,

Често задавани въпроси

Как действа BTL UNISON?

Радиочестотните вълни достигат до мастните натрупвания, в резултат подкожният мастен слой се загрява, като действието е директно върху мастните клетки. Веднъж освободени от фиброзните им капсули, те попадат в кръвния и лимфен поток, а оттам отпътуват за преработка в черния дроб. По този начин организмът естествено се освобождава от излишните мазнини. Едновременно с изхвърлянето на мастните клетки, радиочестотата повдига и стяга отпусната кожа. UNISON е единственият апарат, които третира всички 5 причини за образуването на целулит. Подходящ е за всички фази на целулита и всеки тип тяло!

BTL UNISON е идеален за всеки, търсещ неинвазивно намаляване на целулит и цялостно подобряване вида на своята кожа. Подходящ е за третиране са ръцете, бедрата, корема и задните части.

Терапията наподобява масаж с горещи вулканични камъни, допълнен от интензивни, приятни механични вибрации. Релаксиращата процедура се извършва в легнало положение.

 

Колко процедури са необходими, за да се постигне ефектът?

Според нуждите на всеки пациент се изготвен персонален терапевтичен план. Обикновено са нужни 4 процедури, разпределени през седмица.

Подобрение се наблюдава още след първата терапия. Поради липсата на възстановителен период, можете да се върнете към ежедневието си веднага след процедурата.

Комбинираното дейтвие на шоковите вълни с радиочестота е всичко, от което се нуждаете за извайване на съвършен силует!

Изпрати запитване

Съгласие

14 + 3 =