Интимно подмладяване Ultra Femme 360

8 минути, които ще променят живота Ви!

400,00 лв. от

Ultra Femme 360 е най-кратката неинвазивна терапия за интимни грижа. 

Ultra Femme 360 е иновативна технология, която предоставя най-кратката неинвазивна терапия за интимни грижа, подходяща за всяка дама. Чрез своя новаторски и революционен подход към женското здраве, Ultra Femme 360 се използва успешно при уринарна инконтиненция, за стягане и подмладяване на вагината и цялостно естетично подобрение на интимната зона.

Грижата за интимното здраве e жизненоважна за качеството на живот на жената!

Подходяща възраст

30+

Продължителност

8 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

Решения на проблеми

,

Често задавани въпроси

Какво представлява интимното подмладяване с ULTRA FEMME 360?

BTL Ultra Femme 360 използва комбинация от радиочестота и ултразвук, която загрява тъканите до не повече от 40°C. Целта е да се повиши оросяването и да се засилят метаболитните процеси в таргетираната зона. Това значително повишава качеството на живот и интимното здраве на всяка жена.

Терапията с Ultra Femme 360 е изключително комфортна, релаксираща и напълно безболезнена. Тя е изключително кратка, с продължителност от около 8-10 минути. По време на процедурата ще почувствате приятно и равномерно затопляне на третираната зона. Поради повишеното оросяване, след сесията е възможно да забележите леко зачервяване и подуване на интимната зона, което ще изчезне за няколко часа.
Тъй като процедурата е неинвазивна, т.е. не изисква хирургическа намеса, не се поражда нуждата от възстановителен период. Можете спокойно да вместите 8-минутната терапия в своята обедна почивка и да се върнете към своето нормално ежедневие веднага след това.

Процедурата с ULTRA FEMME 360™ е напълно безопасна и отговаря на всички стандарти за сигурност. Технологията е предпочитана пред други решения като аблативните лазери, защото за разлика от тях BTL Ultra Femme 360 не носи риск от изгаряне, инфекция или силно парене.

Процедурите с Ultra Femme 360 са невероятна възможност за онези жени, които желаят нехирургическо подобрение на своето интимно здраве (без значение от тяхната възраст).

Какви са предимствата на интимното подмладяване с ULTRA FEMME 360?

  1. Изключително кратка процедура. Най-бързата радиочестотна терапия за подобряване на женското интимно здраве – само 8 минути.
  2. Безопасна. За разлика от аблативните лазери, Ultra Femme 360 не носи риск от инфекция или повърхностно раздразнение на интимните части.
  3. Комфортна. Повечето пациенти съобщават за никакъв или минимален дискомфорт.
  4. Отличен резултат. Благодарение на технологията за приятно затопляне, водещо до по-бързо, безопасно и комфортно третиране.

Колко процедури са необходими за постигане на желания резултат?

Вашият медицински специалист ще изготви план въз основа на вашите нужди. Препоръчват се 4 процедури в интервал 7-10 дни.
Пациенти съобщават за видимо подобрение още след първата процедура. Резултатите стават все по-видими в продължение на няколко седмици.

Изпрати запитване

Съгласие

12 + 6 =