Криолиполиза на двойна брадичка CLATUU Alpha

Премахване на двойна брадичка чрез неинвазивно замразяване на мазнини

600,00 лв. от

Криолиполизата с CLATUU Alpha е точното решение за пациентите, които търсят напълно неинвазивен метод за заличаване на двойната брадичка – без намесата на скалпел и игли.

Субменталната пълнота в областта между брадичката и началото на шията създава илюзията за по-пълно лице и „двойна брадичка“ откъдето идва и наименуването ѝ. 
Двойната брадичка е естетичен проблем, който нарушава хармоничния вид на цялото лице и трудно се повлиява от хранителен режим и тренировки.

Подходяща възраст

20+

Продължителност

60 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно  

Допълнителна информация

Зона за третиране

Решения на проблеми

, , ,

Често задавани въпроси

Какво представлява криолиполиза на двойна брадичка CLATUU Alpha?

Криолиполизата с CLATUU Alpha е процедура за целенасочена загуба на мазнини чрез контролирано охлаждане.
CLATUU Alpha е апаратура за криолиполиза с първият патентован апликатор за 360 ° охлаждане в света. Благодарение на иновативната технология, процедурата е в пъти по-бърза и ефективна от конкурентните методи.

Благодарение на иновативната технология – „Perfect Fit”, CLATUU Alpha идентифицира различните форми на тялото и персонализира терапията за труднодостъпни зони, включително двойната брадичка и колене.

Криолиполизата CLATUU Alpha замразява адипоцитите (мастните клетки) в двойната брадичка чрез специализирани накрайници, без никакъв риск от увреждане на околните нерви и тъкани. Контролираното охлаждането на мазнините в двойната брадичка до -9 ° C води до тяхното разрушаване и изхвърляне от организма по естествен път.

ПРИ ПРОЦЕДУРАТА зоната се засмуква с вакуум от накрайниците, за да се замразят мазнините. Възможните усещания са на придърпване и охлаждане, но няма болка!
СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА се извършва масаж на областта от терапевтите на Дерма Вита. Третирана зона се зачервява за известно време и може да се усеща леко изтръпване.
Не се изисква възстановителен период. Пациентът се възвръща към ежедневието си след процедурата.
РЕЗУЛТАТИТЕ се разгръщат в рамките на 3 месеца.

Какви са отличителните предимства на криолиполиза на двойна брадичка CLATUU Alpha?

  • Неинвазивен и безболезнен метод за премахване на двойна брадичка
  • Криолиполизата с Clatuu Alpha се извършва целогодишно;
  • Намалява твърдите мазнини в дойната брадичка с 25-30%;
  • Според клинично проучване 89% от пациентите са удовлетворени от резултатите, в сравнение с проучвания за други машини;
  • Постигане на желаните резултати с 1 до 3 процедури;
  • Комбинира се ефективно с други процедури.

Колко процедури са необходими?

1 процедура постига желания резултат при повечето пациенти.
Ефект от процедурата е видим след 1 месец, а пълният резултат се разгръща в рамките на 3 месеца. За това време се изхвърлят замразените мазнини от естествените процеси на организма.
Може да бъде извършена повторна процедура след минимум 3 месеца при пациенти с прекомерни мастни натрупвания в двойната брадичка.
Специалистите на на Дерма Вита изготвят персонален план за премахване на двойна брадичка спрямо индивидуалното състояние на всеки пациент.

Кога не се прилага процедурата?

  • При бременност и кърмене
  • При студова алергия
  • При онкологични заболявания

Изпрати запитване

Съгласие

13 + 10 =