Лазерно обезкосмяване за мъже

Дълготрайно и безболезнено обезкосмяване с диоден лазер.

30,00 лв. от

Независимо дали сте запален спортист, който иска да покаже постигнатите във фитнеса резултати, велосипедист, който иска да поддържа аеродинамични форми или просто ненавиждате космати рамене, все ще се намери причина да отстраните излишното окосмяване от тялото си. Всъщност, вие не сте сами. Според проучване, 62% от мъжете днес се обезкосмяват редовно. Причините, които споделят са, че премахването на космите ги кара да се чувстват по-чисти, по-секси и също така подобряват външния вид на мускулите. Нещо повече, една трета от мъжете смятат, че обезкосмяването ги прави по-популярни сред противоположния пол. Въпросът е защо да избера лазер?

Подходяща възраст

15+

Продължителност

от 15 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

, , , , , ,

Решения на проблеми

Категория:

Често задавани въпроси

Как действа лазера?

Лазерният апарат премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката на фоликула без да увреждат кожата. Апаратът притежава охлаждаща система, която защитава кожата от високи температури и по този начин прави лазерната епилация безболезнена. Системата за охлаждане се нарича „crystal freeze”. Системата работи като поддържа постоянно ниво на температурата от 6 градуса на накрайника независимо от температурата в помещението. Системата произвежда приятно усещане на кожата, което прави обезкосмяването безопасно, безболезнено и комфортно.

Какви са ползите от лазернта епилация?

Дълготрайно обезкосмяване, което се постига за кратък период от време, като в същото време се подобрява състоянието на кожата. Премахват се така наречените „обърнати косми” и се подобрява състоянието при проблеми с фоликула, циреи, пъпки и т.н.

Подготовка преди процедура?

Има няколко условия, които трябва да изпълните и те са главно, за да предпазят вашата кожа:

  • Не се епилирайте с кола маска (епилатор) от 4 до 6 дни преди процедура (колкото по-дълъг е този период толкова по-ефективна ще е вашата процедура)
  • Избягвайте излагане на слънце на третираната зона /солариум/ поне 3 дни преди и след процедура. За превенция се препоръчва висок фактор слънцезащитен крем.
  • Избръснете зоната, която ще третирате в деня преди процедурата

Лазерната епилация не се препоръчва при:

  • Екземи
  • Дерматити
  • Хепатит

Не се третират зони с татуировки, тъй като татуировката може да се повреди, както и зони с бенки. Процедурата може да се прави в зона, която се намира на най-малко 2.5 см разстояние от татуировка. Процедурата не се прилага върху тестисите при мъжете.

Изпрати запитване

Съгласие

9 + 13 =