Лазерно обновяване ResurFx

ResurFX – лазерът срещу несъвършенствата!

300,00 лв. от

ResurFX е част от системата M22 на Lumenis – емблематична апаратура за естетичните технологични терапии, която може да бъде намерена в едни от престижните клиники по света. M22 комбинира модулите IPL, Nd:YAG и неаблативната фракционирана система ResurFX, които третират успешно десетки кожни проблеми.

ResurFX, наричан „лазерът срещу несъвършенствата “, е високо технологично решение, което заличава различни видове белези – стрии, белези от акне, белези от травма, белези след операция и много други, без да нарушава и наранява целостта на кожата.

И IPL, и ResurFX са одобрени от Федералната агенция по безопасност на храни и  лекарства в САЩ (FDA).

Подходяща възраст

16+

Продължителност

от 30 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

от 1 до 14 дни

Сезон

Есен и Зима   

Допълнителна информация

Често задавани въпроси

Какво представлява лазерно обновяване с ResurFx?

Lumenis ResurFx е последно поколение неаблативна, фракционирана лазерна технология  с дължина на вълната 1565 нм. Неаблативината процедура не нарушава  повърхностния слой на кожата.
ResurFx действа чрез фракционна фототермолиза, която създава микроколони от коагулирана тъкан в долните слоеве на  кожата, без да уврежда околните зони. Загряването и „микрораничките“ в дълбочина предизвикват оздравителен отговор в околната незасегната кожа, което води до заместването им с нова здрава и по-млада тъкан. Микроколоните играят и ролята на каналчета, през които се елиминират излишните пигменти, поради което процедурата е ефективна за клинично изсветляване при пигметни нарушения като мелазма.
ResurFx притежава скенер, който насочва лъча само към увредения участък кожа без да засяга здрава тъкан. Стотиците комбинации от форма и плътност персонализират въздействието и влияят само върху третираното несъвършенство. Наличието на допълнително охлаждане прави процедурата не просто ефективна, но и комфортна.

ResurFx e една от най- ефективните съвременни технологии за премахване на стрии.

ResurFx е ефективно лечение за белези от различен произход, включително от акне, след травма, и др. Многостранните ефекти на ResurFx водят до цялостно подобряване на качеството на кожата. ResurFx постига впечатляващи резултати с минимално време за възстановяване.

ПРИ ПРОЦЕДУРАТА третираната зона се обезболява в упойка под формата на крем. Възможно е по време на процедурата да се усети дискомфорт или минимална болка, но те са напълно поносими.   

Какви проблеми третира лазер ResurFx?

 • Стрии
 • Белези от изгаряния
 • Дълбоки бръчки
 • Белези от акне
 • Белези от травма
 • Белези от операция и др.

Какви области могат да бъдат третирани с лазер ResurFx?

Лице (бузи, чело, нос, брадичка, зоната около устните)
Ръце
Деколте
Крака
Гръб
Цяло тяло

Какви са отличителните предимства на лазерното обновяване с ResurFx?

 • Третира проблема в дълбочина на кожата, без да нарушава целостта и повърхността ѝ
 • Заличава успешно белези от различен произход – стрии, белези от акне, белези от операция и др.
 • Притежава стотици комбинации от форма, размер и плътност на лъчите за програмиране на най-ефективна процедура за всекиго
 • Не предизвиква силна болка

Колко процедури са необходими?

По протокол са необходими между 3 и 6 процедури с 1 месец интервал между всяка, като при всеки пациент е строго индивидуално.
Дерматолозите на Дерма Вита изготвят персонален план за терапия спрямо индивидуалното състояние на всеки пациент, състоящ се от: вид, брой, параметри на подходящите процедури, подбор на правилна козметика, подходяща грижа за кожата преди и след терапии и много други полезни съвети.

Кога не се прилага процедурата?

 • При бременност и кърмене

Изпрати запитване

Съгласие

14 + 4 =