Лифтинг на тяло ULTRAFORMER III

Лифтинг на тяло без скалпел! 

400,00 лв. от

Неинвазивен и безболезнен лифитнг на тяло! 

Ultraformer III е последно поколение хайфу лифтинг апарат за оформяне на тялото и световен лидер в повдигане и стягането на кожата. Апаратът е високоефективна система за подобряване качеството на кожата и контуриране на тялото, без възстановителен период, без инжектиране и скалпел, без странични ефекти, като не променя ежедневието ви по никакъв начин и е подходяща процедура за обедната почивка.

Подходяща възраст

25+

Продължителност

от 20 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

, , , ,

Решения на проблеми

, ,

Често задавани въпроси

Какво представлява лифтингът за тяло с ХАЙФУ апарата ULTRAFORMER III?

Ultraformer III си служи с подобрени накрайници за по-бърза и по-безболезнена терапия, които са фокусирани на всички дълбочини на кожата за лифтиране и стягане на лицето, както и за стягане и контуриране на тялото. Пациентът получава индивидуална терапия за лицето и тялото с постоянна доставка на ултразвукова енергия, както и прецизно и точно доставяне на микро и макро фокусиран ултразвук (MMFU).
Mакро фокусираните импулси разрушават мембраните на мастните клетки, състоящи се от триглицериди и след това ги транспортират до черния дроб през съдовата и лимфната система. Това се постига благодарение на естествения метаболизъм на организма, тъй като черният дроб не прави разлика между мазнините, изхвърляни от Ultraformer III и мазнините, идващи от консумацията на храна. Достига до най-дълбокия (SMAS) слой на кожата, като стимулира колагена и подобрява цялостно ѝ качеството, след изхвърляне на мазнините.
По време на процедурата
ще почувствате топли импулси на ултразвуковата енергия, която се доставя дълбоко под кожата. Прага на болка за всеки пациент е различен. Някои пациенти съобщават за дискомфорт, докато за други терапията е напълно безболезнена.

Може да има леко зачервяване в продължение на около час след лечението. Малък процент от пациентите може да имат леко подуване или чувствителност в третираната област, които отшумяват бързо, за не повече от няколко дни след терапията. В случай, че получите някой от горепосочените симптоми, се свържете с Вашия лекар.

 

За кого е подходящ лифтингът за тяло с ULTRAFORMER III?

Ако състоянието на кожата ви включва фини линии, бръчки на лицето или упорити мазнини и отпусната кожа в зоната на корема, паласките, бедрата, ръцете, коленете и мечтаете за изваяна фигура на тялото и стегнат контур на лицето, то вие сте идеалният кандидат за Ultraformer III.

Кога се наблюдават резултатите?

Още непосредствено след терапията може да забележите ефекта, като идеалните резултати идват 60 до 90 дни след лечението, когато възстановяването на колагена става забележимо.

Изпрати запитване

Съгласие

8 + 3 =