MD CODES

MD Codes™ е уникална система за създаване за създаване на перфектните пропорции на лицето, спрямо анатомичните особености на всеки пациент.

600,00 лв. от

Д-р Паскова – официален тренер на Allergan за Бългрия, обяснява за революционния метод за подмладяване на лицето с MD Codes™.

Подходяща възраст

20+

Продължителност

30 мин.

Вид процедура

Инжекционна

Възстановителен период

1 ден

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

Решения на проблеми

, ,

Често задавани въпроси

Какво представляват MD Codes™?

MD Codes™ бяха представени през 2015 година на обучение на Allergan в Прага. Изобретателят д-р Маурисио де Майо демонстрира методът, плод на 20 годишни негови проучвания и разработки. Той изобретява MD Codes™ /медицински кодове/, чрез които променя лицето без хирургична намеса. Те представляват „вълшебни точки“, в които се инжектира хиалуронова киселина и се постигат максимално ефективни резултати, дори с по-нисък бюджет на пациента. Използват се кодове за 3 третини на лицето, като по този начин то може да се преобразява по зони.

1/ За долната 1/3 на лицето се използват общо 6 кода, които оформят овала, премахват двойната брадичка и удължават лицето. В тази зона се включват брадичката и устата, които чрез тази адекватна намеса могат да променят лицето, като го направят значително по-атрактивно и естетично.

2/ Кодове за средната част на лицето са 5 на брой, предназначени за промяна в зоната на бузите. Така те лифтират лицето, променят формата му и възстановяват загубения обем, което от своя страна води до възвръщане на младежките линии.

3/ Последната третина е тази на очите и челото, работи се с 3 MD кода за лифтиране. Методът на инжектиране на попълнители повдига кожата около очите, редуцира бръчиците, както и превантира последващо свличане на тази област. Погледът става младежки, премахва се тъжното изображение. Тук за максимално добър резултат техниката на MD Codes™ се комбинира с инжектирането на ботулинов токсин.

Какви продукти се използват за процедурата?

MD Codes™ са модели за лечение, които дават насоки за определянето на точките на инжектиране върху лицето на пациента, съобразено с неговите индивидуални нужди. За процедурата се използват три продукта четвърто поколение, значително по-ефективни и за по-трайни резултати. Тези нови продукти, всички базирани на технологията Vycross, са: Juvéderm® VOLBELLA, Juvéderm® VOLIFT и Juvéderm® VOLUMA, произведени от Allergan, който е номер 1 в продуктовата гама на пазара, с над 25 годишен опит и клинични проучвания, доказващи безопасността и ефикасността.

И трите препарата с хиалуронова киселина имат специални характеристики и са направени за конкретни области:

Juvéderm® VOLUMA е разработен специално за лицето, за да се възстанови загубения обем, като например в бузите. От трите, той има най-силен лифтинг ефект и е с най-дълъг срок на действие.

Juvéderm® VOLIFT е идеален за пълнене, изглаждане и подмладяване на райони като назолабиалните гънки. Той действа почти два пъти по-дълго, отколкото конвенционалните хиалуронови филъри.

Juvéderm® VOLBELLA е идеален за третиране на бръчки около устните и оразмеряване на очертанията. Хиалуроновия филър е толкова мек и податлив, че ако се прилага правилно, разкрива красивата, естествена пълнота и свежест на устните.

Как действат тези филъри?

Тези дермални филъри са с гладка консистенция, което означава, че издържат по-дълго, водят до по-естествен вид и усещане и при тях се наблюдава по-малко подуване. Специално за устните, които са най-чувствителната зона и най-вече могат да се подуят, това е огромен напредък.

Каква е продължителността на ефекта?

В зависимост от третираната площ, резултатът е с продължителност от 12-18 месеца.

Безболезнена ли е процедурата?

Препаратът Juvéderm® съдържа и лек локален анестетик лидокаин, който позволява нежно инжектиране. Ако все пак имате притеснения от иглени процедури ще ви бъде предложен обезболяващ крем за облекчаване на всеки потенциален дискомфорт.
В Derma Vita имате възможността да се възползвате от най-новите тенденции в естетичната дерматология.
Чрез тези MD Codes™ всеки може да предприеме промяна спрямо собствения си бюджет. Необходимо е само предварително да се консултира с дерматолога, за да се назначи лечение спрямо анатомичните характеристики на пациента. Запишете си час още днес.

Изпрати запитване

Съгласие

8 + 2 =