Мезотерапия при косопад

Ефективен метод за лечение на косопад и уплътняване на косъма.

180,00 лв. от

Мезотерапията е фина френска техника, при която се инжектира „коктейл“ от полезни вещества като витамини, минерали, аминокиселини, ензими, растежни фактори и др. Мезотерапията е ефективна процедура при лечение на косопад и укрепване на косъма.

Подходяща възраст

18+

Продължителност

30 мин.

Вид процедура

Инжекционна 

Възстановителен период

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Решения на проблеми

,

Зона за третиране

Често задавани въпроси

Какво представлява мезотерапията при косопад?

Мезотерапията е техника, базирана на повърхностни микроинжектиции, точно под епидермиса, в целевите тъкани. Терминът “meso”  идва от мезодерма или средния слой на кожата (приблизително 1 mm дълбочина). Мезотерапията е лечение, което стимулира мезодерма, като влияе върху голямо разнообразие от симптоми и заболявания.

Инжектираният разтвор съдържа широк спектър от минерали, витамини, аминокиселини, нуклеинови киселини и коензими, които могат да бъдат приспособени към индивидуалните нужди на всеки пациент.

Мезотерапията за косопад се използва с голям успех в Европа и Съединените щати. Лечението е практически безболезнено и безопасно, когато се прави от професионалист. След лечението можете просто да се върнете на работа.

Мезотерапията доставя  необходимите субстанции  точно там, където е необходимо (около космения фоликул), така че:

  • косменият фоликул се стимулира да расте
  • излишъкът от DHT (дихидротестостерон) се неутрализира
  • подобрява се кръвообращанието.

Мезотерапията при косопад предствлява ефективен метод за подобряване на кръвообращението, намаляване на възпалението, неутрализира излишния DHT, стимулира колагена, увеличава размера на фоликулите, за да спре загубата на коса и да стимулира растежа ѝ.

Как се извършва терапията?

Обикновено се изискват около 8 процедури, за да се стимулира растежа на косата. Препоръчваме да започнете с интензивен курс на лечение на всеки 2 седмици за първите 2-3 месеца. Честотата постепенно намалява и резултатите от подмладяването на косата стават видими още след 2-3 месеца. За да се поддържат резултатите, е необходимо терапията да се повтори веднъж на всеки 2 до 3 месеца.

Изпрати запитване

Съгласие

15 + 2 =