Микродермабразио

Разкрий блясъка на кожата с микродермабразио!

90,00 лв. от

Забелязваме първи признаци на стареене още около 25 годишна възраст. В търсене на неинвазивна процедура за справяне с първи бръчки, загуба на блясък, акнеична, мазна кожа – откриваме микродермабразиото. Поддържането на здрава, чиста и красива кожа чрез микродермабразио е бърза и безболезнена процедура. В Derma Beauty процедурата се извършва с вискокачествени пилинг киселини и козметика.

Подходяща възраст

16+

Продължителност

40 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

Решения на проблеми

, , , ,

Често задавани въпроси

Какво е микродермабразиото?

Микродермабразиото е специалист в отсраняването на мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата. Представлява неинвазивен и безболезнен метод за подмладяване чрез механично ексфолииране на повърхностните слоеве мъртви клетки. Чрез него много бързо се постига по-равномерен и сияен тен на кожата. Микродермабразиото третира повърхностни линии и бръчки, слънчево увредена кожа, кожа склонна към акне и омазняване, повърхностна пигментация.

Как се извършва процедурата с микродермабразио?

Процедурата с микродермабразио е нежна, безболезнена и щадяща. Консумативите за работа са индивидуални за всеки пациент. Използва се стерилен апликатор, който извършва въртеливи движения и чрез релефа си оказва абразивен ефект върху кожната повърхност. Специален защитен механизъм предотвратява наранявания на кожата от прекомерeн натиск. Преди абразирането, кожата е подготвена с продукта DermaPeel 10%, който прави мъртвите епителни клетки по-лесни за отстраняване.

Като допълнителен ефект, в резултат на масажните движения при микродемабразиото, се ускорява микроциркулацията в кожата и се стимулира нейната регенерация. Силата на натиска и съответно дълбочината на пилинга могат да се нагласят според типа кожа. Това позволява индивидуален подход към проблема.

Безопасна ли е микродермабразио терапията?

Микродермабразиото е абсолютно безопасна и безболезнена процедура, когато се извършва от специалист. Няма възстановителен период и повърхността на кожата не е нарушена. Може да има зачервяване в зоната, което отшумява до няколко часа. Микродермабразиото е сред най-предпочитаните неинвазивни процедури.

Какъв е ефектът от микродермабразиото?

В зависимост от броя на процедурите, които направите, ще забележите промяна във вида, еластичността и текстурата на кожата. Дерматолозите препоръчват по една процедура на всеки четири седмици. Най-добрите резултати обикновено се наблюдават от хора с първи признаци на стареене.

 

Кога не се препоръчва микродермабразио терапия?

Микродермабразиото не се препоръчва, ако имате кожни състояния като розацея, екзема, активно слънчево изгаряне, херпес, лупус, открити рани, псориазис, крехки капиляри или възпалено акне. В този случай се посъветвайте с вашия дерматолог за подходяща терапия.

  • Разкрий блясъка на кожата с микродермабразио
  • Какво е микродермабразиото?
  • Как се извършва процедурата с микродермабразио?
  • Mикродермабразио в детайли
  • За кого е подходяща микродермабразио процедурата?
  • Безопасна ли е микродермабразио терапията?
  • Ефективна ли е микродермабразио терапията?
  • Кога не се препоръчва микродермабразио терапия?

Изпрати запитване

Съгласие

14 + 6 =