Моделиране на лице

Холистичният подход в моделирането на лице е ключът към постигането на най-добрия му вид!

1.000,00 лв. от

Моделирането на лице е персонална програма от процедури,

които третират различните структури на лицето, за да постигнат максималните пропорции, баланс и хармония за едно лице, спрямо анатомичните му особености. Правилната комбинация от процедури с дермални филъри и ботулинов токсин възстановява липсващите обеми, създава нужните проекции, хармонизира и балансира връзката между всички аспекти на лицето, като същевременно контролира и превентира процесите на стареене.

Д-р Паскова е дерматолог и инжектор с над 20-годишен опит в естетичната медицина. Философията, която тя и екипът ѝ следват при моделирането на едно лице е да се подобри вида, без да се губи индивидуалността!

моделиране на лице от д-р Паскова

Подходяща възраст

25+

Продължителност

от 30 мин. до 1 час

Вид процедура

Инжекционна

Възстановителен период

от 1 до 3 дни

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

Решения на проблеми

, , , , ,

Често задавани въпроси

Какво представлява моделирането на лице с дермални филъри ?

Холистичният подход в естетичната медицина е метод, който следват доказаните специалисти в естетичната дерматология по света. Холистичният подход разглежда лицето като едно цяло, което е резултат от „симбиозата“ между биологични структури, повлияни от редица външни фактори. Именно това е призмата, през която дерматолозите на Derma Vita Clinic разглеждат и подобряват вида на едно лице.

Времето и гравитацията видоизменят структурите на лицето. Подкожните мазнини намаляват, съединителната тъкан се отпуска, тонуса на мускулите намалява, костната структура отслабва. Промените отвътре водят до видимите признаци на стареене, които могат да се проявят още след 30-годишна възраст – загуба на обем в средната част на лицето, задълбочаване на статични линии и бръчки, нарушаване на младежката V-образна форма на лицето и т.н.
Генетичните заложености също могат да нарушат хармонията на лицето, преди видимите следи на времето. Моделирането на лице в млада възраст се прилага не само с цел корекция, но и като превенция и въздействие върху процесите на стареене. Разбира се, подходът е изцяло съобразен с възрастта на пациента.

МОДЕЛИРАНЕТО НА ЛИЦЕ С ХИАЛУРОНОВИ ФИЛЪРИ постига впечатляващи резултати, без оперативна намеса. В Derma Vita Clinic работим с продуктите на JUVÉDERM®, които са с доказана ефективност, безопасност и състав.

МОДЕЛИРАНЕТО НА ЛИЦЕ С НЕХИАЛУРОНОВ ФИЛЪР Radiesse е подходящо за лица в по-зряла възраст, поради колагеностимулиращоти и лифтиращото си действие. За разлика от хиалуроновите филъри, Radiesse не задържа вода, затова прави по-лек и деликатен обем.

МОДЕЛИРАНЕТО НА ЛИЦЕ С ХИБРИДЕН ФИЛЪР HArmonyCA е сред най-новите процедури в естетичната медицина. HArmonyCA е последно поколение хибриден филър, който комбинира хиалуронова киселина (HA) калциев хидроксиапатит (CaHA). Уникалната формула позволява да се подобрят лицевите пропорции и същевременно да се стимулира колагенообразуването. 

МОДЕЛИРАНЕТО НА ЛИЦЕ С БОТОКС често е първата стъпка в цялостното подобряване на лицето. Освен безалтернативен метод за заличаване не бръчки, опитните инжектори прилагат ботулиновия токсин за: стесняване на широки лица с квадратна форма; отпускане и издължаване на брадичката; стесняване на носа; повдигане на веждите.

За пациентите, които желаят максимално ефективни и дълготрайни резултати се препоръчва подготовка на кожата с тонизиращи и колагеностимулиращи процедури, в зависимост от индивидуалното състояние на кожата, целите и бюджета на всеки пациент.

Какви проблеми третира моделирането на лице с филъри и ботокс?

 • Асиметрия
 • Липса на хармония, баланс и пропорционалност във вида на лицето
 • Следи на стареене
 • Отпусната кожа
 • Нарушен контур на лицето
 • Прекалено тясно, широко или овално лице

Какви са отличителните моделирането на лице с дермални филъри?

 • Неоперативен метод
 • Сравнително безболезнен метод
 • Изцяло персонализиран подход към всяко лице
 • Естетично издържани корекции на лице
 • Възможност за контрол и висока прецизност от страна на лекаря по време на процедурата
 • Цялостно подобряване на вида на лицето
 • Възможност за придаване на свеж, младежки, отпочинал, позитивен и привлекателен вид на лицето
 • Превенция от следите на стареене по кожата

Кога се постига и колко продължава ефекта?

Дерматолозите на Дерма Вита изготвят персонален план за моделиране на лице спрямо индивидуалното състояние на всеки пациент. Процедурите са съобразени с анатомичните особености, желаните резултати, времето и бюджетът на всеки пациент. Терапевтичният план включва: сесии от процедури за моделиране на лице ( вид, брой, количество на инжектирания продукт, последователност и интервал на изпълнение); специфична грижа преди и след всяка процедура; домашна козметична грижа и други ценни съвети. 
Необходимите процедури и продължителността на ефекта са строго индивидуални за всеки пациент и се определят от дерматолога при преглед.

Кога не се прилага процедурата?

 • При бременност и кърмене
 • При инфекциозни заболявания
 • При онкологични заболявания

Изпрати запитване

Съгласие

12 + 5 =