Намаляване на коремна обиколка – CLATUU

До – 4 см. от обиколката само с 1 процедура! 

300,00 лв. от

Много мъже понастоящем търсят помощ за справяне с мазнините, които не могат да премахнат, независимо от това, което правят. Отстраняването на мазнините чрез неинвазивни процедури са най-популярните и търсени терапии. Сред най-ефективните е апарата за криолиполиза CLATUU. През последните години се наблюдава огромно увеличение на броя на мъжете, които са потърсили и установили, че това е ефективен отговор на техния проблем.

Подходяща възраст

18+

Продължителност

60 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

,

Решения на проблеми

Категория:

Често задавани въпроси

Какво представлява намаляването на коремна обиколка с CLATUU?

Clatuu е най-модерното устройство за оформяне на тялото чрез криолиполиза. Тази неинвазивна терапия включва замразяване на мастните клетки за безопасното им унищожаване, този процес контурира тялото без никакви разрези или скъпи хирургически процедури като липосукция.

Това е неинвазивно лечение, специално създадено за селектиране на прекомерно натрупаните мазнини и намаляване на обиколката чрез охлаждане на клетките. Нашите телесни клетки са чувствителни към ниски температури и биват унищожени след охлаждане до определена температура. Основната цел на това лечение е липолизата, която представлява разпадане на мастната тъкан, без да се увреждат заобикалящите тъкани.

В началото на терапията, ще усетите издърпване на кожата в накрайника (чрез вакуум). През първите 5-10 минути докато се достигне целевата температура охлаждането на зоната се усеща по-осезаемо, след което зоната ще бъде наутрализирана от усещане . Възможно е да изпитвате лек дискомфорт около 10 мин. след терапията.

Clatuu е подходяща терапия както за жени така и за мъже. Процедурата е идеална за проблемни зони с мастни натрупвания в областите – бедра, корем, ръце, паласки, гръб, които не могат да бъдат отстранени с хранителен режим и упражнения.

След процедурата е възможно да имате зачервяване в зоната, което ще отшуми до час след терапията.

Кога ще видя резултат?

Необходим е около месец преди да забележите първите резултати, като загубата на мастни клетки продължава до 3 месеца след терапията.

Постигнатият резултат е строго-индивидуален. Зависи от вашия начин на живот и дали стриктно спазвате оказанията след терапията. Според клиничните проучвания , една процедура с Сlatuu ще намали обиколката с до 4 см. в периода до 3 месеца след терапията.

Изпрати запитване

Съгласие

1 + 13 =